Pickle firing aim 9's - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2019, 06:33 PM   #1
tea_cypher
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 145
Default Pickle firing aim 9's

SetUp: Caucuses Hot Start.

Sequence to repeat:

Load mk82's and aim 9.

Get air borne.

Activate aim 9's.

Switch to Mastermode grndattack.

Arm and ruze bombs.

Execute attack on random location.

Upon Pickle Aim9s fire!

Upon attempt to recommit grnd attack, bombs wont come of rack.

https://drive.google.com/file/d/1wry...ew?usp=sharing
tea_cypher is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 08:48 PM   #2
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 4,807
Default

Odd. I actually had this happen in the F16, popped off an ammram first, but then everything worked normal. Was this on an online server, I think it only happened to me on the frat sim server?
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 08:53 PM   #3
some1
Senior Member
 
some1's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Poland
Posts: 2,198
Default

Good report, had the same issue in the Harrier recently.
__________________

Hardware: Virpil T-50CM, Hotas Warthog, Hotas Cougar, Slaw Rudder, Wheel Stand Pro, GVL224 Trio Throttle, Thrustmaster MFDs, Saitek Trim wheel, Trackir 5, Rift S
some1 is online now   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 06:40 AM   #4
tea_cypher
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 145
Default

Quote:
Originally Posted by Harlikwin View Post
Odd. I actually had this happen in the F16, popped off an ammram first, but then everything worked normal. Was this on an online server, I think it only happened to me on the frat sim server?
This track is from a single player mission, first experianced it a week ago on a multiplayer mission.
tea_cypher is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2019, 01:44 AM   #5
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 12,046
Default

A buddy of mine just encountered this bug in multiplayer. He wanted to pickle a GBU-12, but when he hit the pickle button a Sidewinder fired away instead of the selected GBU-12, even though he was in A-G mode. His loadout consisted of 4x 3 GBU-12, 2x AIM-9, TPOD, Gunpod.
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:21 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.