How to repair plane in LOMAC - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2019, 03:09 PM   #1
choyunlu
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Default How to repair plane in LOMAC

Hi !!


I still playing LOMAC. Could you tell me how to repair plane in airport ?? I searched on internet many times and nothing result.


Does LOMAC include "repairing" feature ?? What is correct repairing progress ??


Thanks.
choyunlu is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2019, 01:02 AM   #2
SilentGun
Senior Member
 
SilentGun's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Utah - USA
Posts: 1,198
Default

If the repair function is in LOMAC (haven't played it in a blue moon) then you can do it by pressing "" then f8 for ground crew and request repair. The airport has to be the same side as your coalition and your engines have to be fully shut down.

Hope that helps
__________________
Link to my Imgur screenshots and motto
Spoiler:
http://imgur.com/a/Gt7dF
One day in DCS... Vipers will fly along side Tomcats... Bugs with Superbugs, Tiffy's with Tornado's, Fulcrums with Flankers and Mirage with Rafales...
The Future of DCS is a bright one
SilentGun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:56 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.