Can't play anymore after 2.5 - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2018, 06:10 AM   #11
ouPhrontis
Member
 
ouPhrontis's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: UK
Posts: 384
Default

I'm able to play it just fine at 1080p with most settings quite high. It'd help perhaps to see what settings you're on, as your graphics card trumps mine for performance.
__________________
Fly In Peace, John Farley and may your skies remain forever CAVOK.
x2 X5675s | 72GB DDR3 ECC RAM 3 channel | GTX 1050Ti | 500GB SSD on PCIe lane | CH Products HOTAS | TrackIR5 | Win 7 64
ouPhrontis is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2018, 06:30 AM   #12
Haukka81
Senior Member
 
Haukka81's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Kuusamo
Posts: 1,301
Default

I have shadows low, PD 1.4 , terrain shadows flat.

Textures high , water high , heat Blur low, XIV traffic off.


rez of cockpit displays 512 not every frame.

No msaa, AFx4

No mirros


Vis range high, this makes big diffrence , i may try medium. But so far high runs nice.





Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Oculus CV1 (i5 8400, 16gb ddr4 3000mhz, 1070 8gb OC ) Suomalainen simuryhmä facessa:
https://www.facebook.com/groups/suom...ulaattoristit/

Haukka81 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2018, 06:32 AM   #13
Haukka81
Senior Member
 
Haukka81's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Kuusamo
Posts: 1,301
Default

Quote:
Originally Posted by ouPhrontis View Post
I'm able to play it just fine at 1080p with most settings quite high. It'd help perhaps to see what settings you're on, as your graphics card trumps mine for performance.


This is VR users , 2D will run great.

But when you go VR things get hard


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Oculus CV1 (i5 8400, 16gb ddr4 3000mhz, 1070 8gb OC ) Suomalainen simuryhmä facessa:
https://www.facebook.com/groups/suom...ulaattoristit/

Haukka81 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2018, 06:41 AM   #14
ouPhrontis
Member
 
ouPhrontis's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: UK
Posts: 384
Default

Quote:
Originally Posted by Haukka81 View Post
This is VR users , 2D will run great.

But when you go VR things get hard


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ah, observation fail. Yeah I'd have no chance going VR with this.
__________________
Fly In Peace, John Farley and may your skies remain forever CAVOK.
x2 X5675s | 72GB DDR3 ECC RAM 3 channel | GTX 1050Ti | 500GB SSD on PCIe lane | CH Products HOTAS | TrackIR5 | Win 7 64
ouPhrontis is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2018, 08:59 PM   #15
Thick8
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 595
Default

About the time 2.5 came out SteamVR turned on SS automatically in the settings. Had my resolution set to 200%. Set it to manual mode, 100%. Make sure that dynamic resolution feature is turned off in the Windows WMR settings. There is also a quality setting in the WMR settings page. Texture quality should be set to performance in the Nvidia settings as well.
__________________
AMD Ryzen 1700 @ 4.1Ghz—Zotac Articstorm 1080ti GPU--32Gb Corsair DDR4/3000– Custom geothermal cooling loop with a homemade 40' copper heat exchanger 35' in the ground
Samsung Odyssey VR headset
55” 4K TV so my wife can watch me get blown out of the sky
TM:WH, Saitek pedals, and a VR chair in the works
Thick8 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:44 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.