Oxygen Not Working - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2020, 10:59 PM   #11
Chiron
Member
 
Chiron's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Egypt
Posts: 400
Default

Quote:
Originally Posted by AliPG View Post
Ok i apologize for recent comment, It is indeed pilot error, Ok i'm not this hotfix reader and also on AutoStart, Is new script has been added?
my friend u dont need script the only different is G-suit Plug that is all and manual start is completely easy
Chiron is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2020, 04:14 AM   #12
AeriaGloria
Veteran
 
AeriaGloria's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: LA
Posts: 3,336
Default

For the fun of it I unplugged my G suit and did a stick pull. Must’ve been just a couple seconds of 6G and my screen looked exactly like yours, a lot different then the usual blackout, pretty cool
AeriaGloria is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2020, 06:18 PM   #13
HGS Hornet
Junior Member
 
HGS Hornet's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Default

I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.
HGS Hornet is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2020, 07:42 PM   #14
J20Stronk
Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 234
Default

Quote:
Originally Posted by HGS Hornet View Post
I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.
Did you plug the suit too?
J20Stronk is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2020, 12:15 AM   #15
HGS Hornet
Junior Member
 
HGS Hornet's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Default

Yes
HGS Hornet is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2020, 01:53 AM   #16
AeriaGloria
Veteran
 
AeriaGloria's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: LA
Posts: 3,336
Default

Quote:
Originally Posted by HGS Hornet View Post
Yes
The G suit specifically? It was added a few patches ago. It’s behind the smaller cylinder for the ejection seat plug
AeriaGloria is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2020, 07:55 AM   #17
unknown
Senior Member
 
unknown's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 1,273
Default

Quote:
Originally Posted by HGS Hornet View Post
I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.
Please don't take this question personal!!!!!
What is so hard to post a track?

Without a track all we can do is guessing. That doesn't work well often, just like with the lottery.

But in your case i bet it's the same problem like J20Stronk and AeriaGloria already said. You forgot to plug in the G-SUIT! Because you said you "have the Tube connected" instead of "i have both tubes connected".

So have a look at the pictures below, if that doesn't solve your problem please attach a track of your start-up. Nobody will laugh at you because you missed something or you didn't do something like in the books. If it solved your problem, update your checklist and have fun with the JF-17 again.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	17
Size:	367.0 KB
ID:	248693   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	16
Size:	276.4 KB
ID:	248694   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	19
Size:	289.2 KB
ID:	248695  

__________________
Modules: KA-50, A-10C, FC3, UH-1H, MI-8MTV2, CA, MIG-21bis, FW-190D9, Bf-109K4, F-86F, MIG-15bis, M-2000C, SA342 Gazelle, AJS-37 Viggen, F/A-18C, F-14, C-101, FW-190A8, F-16C, F-5E, JF-17, SC

System: Win 10 64bit, Ryzen 3800X, 32gb RAM DDR4-3200, Gigabyte Aorus 1080ti XE ,1 x Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB NVMe, 2 x Samsung SSD 2TB + 1TB SATA
MFG Crosswind Rudder Pedals - VIRPIL T-50CM and VIRPIL MongoosT-50 Throttle - Oculus Rift S

DCS-Settings
unknown is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:50 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.