Kneeboard Builder (windows app) - Page 108 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2018, 02:05 AM   #1071
davebert
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Florida Panhandle
Posts: 95
Default Can I share my kneeboards with a few friends?

I haven't made any yet but wanted to know if/when I do, can I share the kneeboards with a few friends and could they install them without having the kneeboard builder? Or if they install the kneeboard build can I share the file I made and it's easier for them to install it? Just trying to make it easier to help a few guys out as between the 3 of us we are delegating different duties to learn the sim quicker.

Thanks,
Dave
davebert is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2018, 11:40 AM   #1072
Rudel_chw
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 1,584
Default

Quote:
Originally Posted by davebert View Post
I haven't made any yet but wanted to know if/when I do, can I share the kneeboards with a few friends and could they install them without having the kneeboard builder?
The utility is used to create, from a pdf file, the aircraft’s kneeboard folder with the proper .png pages, you can just zip this resulting folder (located on saved games/dcs/kneeboard) and send it to your friends ... they wont need the utility, since they would already have the results, they only need to unzip it on the proper location within their pc’s
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 16 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 384 GB - HDD 8 TB - Windows 8.1 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2018, 12:59 PM   #1073
davebert
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Florida Panhandle
Posts: 95
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
The utility is used to create, from a pdf file, the aircraft’s kneeboard folder with the proper .png pages, you can just zip this resulting folder (located on saved games/dcs/kneeboard) and send it to your friends ... they wont need the utility, since they would already have the results, they only need to unzip it on the proper location within their pc’s



Ok, great. Thanks for the info. Now I can get to work.
Dave
davebert is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2018, 08:16 PM   #1074
Hippo+
Posting Rights Suspended
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 304
Default

Quote:
Originally Posted by AlaskanGrizzly View Post
It is possible to remove the maps themselves but I have not found a way to remove the blank kneeboard pages that remain. If you don't mind having 4 or 5 blank pages in your kneeboard I can let you know how to do it.
Not sure if this is what you meant, but removing

\DCS World OpenBeta\Scripts\Aircrafts\_Common\Cockpit\KNEEBOARD\device\init.lua

leaves me with one blank page. (or in another mission a map with WP0?).

If your method is different, please could you let me know what it is? I was tinkering with the above file, but there was no way I could stop that one page from appearing.
__________________
System spec: Intel i7 8700K (3.7 / 4.7 GHz), Asus Prime Z370-A, MSI GTX 1070 Armor 8GB (1556 / 1746 MHz), 16GB Corsair Vengeance LPX Black (2x8GB) DDR4 PC4-25600 3200 MHz, Samsung 960 EVO 250 GB NVME M.2 SSD (system drive), Samsung 840 + 850 EVO 250 GB SSD (500 GB RAID 0 games drive), AOC U3477PQU Monitor, Oculus Rift CV1, Saitek X52 Pro
Hippo is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2018, 08:36 PM   #1075
Snacko
Senior Member
 
Snacko's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus, Ohio USA
Posts: 1,205
Default

Ctrl+C does not work.

I was getting a null error when trying to assign the kneeboard from the Systray and after months of this working just fine, I started getting the error. So, I updated and now get this error just trying to run it.. Running it as admin does not help..


__________________
- ҉ - My Computer: - ҉ -
Intel I7-6700K 4.00 ghz (OC'ed @ 4.8ghz) ││ Asus Maximus VIII Extreme ││ G.Skill Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) DDR4 3200 ││ Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360MM
GeForce GTX 1080 TI 11gb ││ Corsair 850watt ││ 2x SanDisk 250gb(SSDs Raid0) ││ 2x WD 300gb ││ 1x WD 1tb ││ 3x Acer 28" ││ 1x 28" Touchscreen


- ҉ - Blackshark Cockpit Trainer - ҉ -
-- Thread -- ♥ Download
Snacko is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 06:20 PM   #1076
Snoopy
Veteran
 
Snoopy's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Georgia, USA
Posts: 5,707
Default

Anyone else have an issue when generating custom knee board settings for the A-10C or the F/A-18C the 3d model for hornet dispersal? The only way to get it back is repair DCS and then the custom settings are gone again.
Snoopy is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 05:41 PM   #1077
Quax456
Member
 
Quax456's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Lübeck, Germany
Posts: 692
Default

He guys....

I had an real weird issue with this cool app....
The last month it won't run. It hangs right at the splash screen....

So what are my findings:

After deleting everything which was createt by Kneeboardbuilder I could knock it down to the fact.....

I do have FC3 as module and I do have the F15C, Su27 as well as the Su33.

Don't ask why....

But if all modules are installed Kneeboardbuilder doesn't like it that there are some double Aircraft!!!

After uninstalling the standalone modules via "DCS Updater Utility" from Skatezilla....

Kneeboardbuilder runs again like a charm!!!!!

Maybe this help somebody?


Regards
__________________
My Rig: Windows 10 Pro, Intel i7-8700k, 16GB DDR4 RAM, Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Samsung 1TB HDD, GTX1070 G1, Thrustmaster HOTAS WARTHOG + Saitek Pro Flight Pedals + TrackIR5

Quax456 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 05:57 PM   #1078
steven43291
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 43
Default Won't Save DCS Install Location

I have DCS installed on my F drive. I point Kneeboard Builder to it, close it, and it shows up as C drive again in Kneeboard builder. I can't get it to save my F drive as the DCS location. Any ideas?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	25
Size:	25.7 KB
ID:	188264  
__________________
steven43291 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 06:05 PM   #1079
Snacko
Senior Member
 
Snacko's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus, Ohio USA
Posts: 1,205
Default

Edit the config file manually?

Sent from my Moto Z Play using Tapatalk
__________________
- ҉ - My Computer: - ҉ -
Intel I7-6700K 4.00 ghz (OC'ed @ 4.8ghz) ││ Asus Maximus VIII Extreme ││ G.Skill Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) DDR4 3200 ││ Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360MM
GeForce GTX 1080 TI 11gb ││ Corsair 850watt ││ 2x SanDisk 250gb(SSDs Raid0) ││ 2x WD 300gb ││ 1x WD 1tb ││ 3x Acer 28" ││ 1x 28" Touchscreen


- ҉ - Blackshark Cockpit Trainer - ҉ -
-- Thread -- ♥ Download
Snacko is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 06:11 PM   #1080
steven43291
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 43
Default

It's weird, but it seems to save it in there properly, but still shows up as C: in the application, which would be OK, except that none of my settings are saved, such as the location. I’ve configured the settings to have the kneeboard at the top left (x=0, y=0) and it shows up at the bottom right instead. If I knew where the kneeboard location is stored in DCS I suppose I could edit it manually...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	40
Size:	46.4 KB
ID:	188266   Click image for larger version

Name:	Capture2.PNG
Views:	47
Size:	2.08 MB
ID:	188267   Click image for larger version

Name:	IMG_2727.jpg
Views:	46
Size:	816.3 KB
ID:	188268  

__________________

Last edited by steven43291; 06-24-2018 at 01:01 PM.
steven43291 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:28 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.