TM Hotas X: last update messed up Z&R axis! - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2016, 01:06 AM   #1
Teschmacher
Member
 
Teschmacher's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 172
Default TM Hotas X: last update messed up Z&R axis!

i have just updated to the latest version, something messed up the way how are working the joystick ZR and R axises, they are now both MIXED UP and now the RUDDER and THRUST axis are no longer usable

, they are acting both on the rudder and/or THRUST , the only choice i have is either to have thrust or rudder!!!

i have deleted the entire joystick setting pref, and tried to re assign the axises, still the same thing!

wtf? i NEVER had such a problem in years of playing DCS since its earliest version, nothing has changed with my TM Hotas X, it works well in other sims (XPlane, Arma3 etc)

as it is now, DCS v2.0.x alpha is UNFLYABLE here! please fix this ASAP
__________________


My custom made aircraft skins and other content for DCS World!

WIN10 x64 / 32 Gb RAM DDR4 @ 3000mhz / i7-7820X @ 3.6ghz / NVIDIA GeForce 1080 Ti / all SSD Samsung EVO 860 / VIRPIL T50-Throttle & T50MC flightstick on WarBRD base / MFG Crosswind pedals / HTC Vive

Last edited by Teschmacher; 02-28-2016 at 01:10 AM.
Teschmacher is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2016, 12:51 PM   #2
Coug4r
Member
 
Coug4r's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: The Netherlands
Posts: 521
Default

Don't know if you have the exact same issue but when i get into a 'new' plane i always have to (re)set the joystick (X55) settings. At first when i move the throttle the stick (in-cockpit) moves too, clearing and re-assigning some of the axis fixes this. If it works ok in v1.5 you can copy the settings to v2.0.
__________________
-
If man were meant to fly he'd be filled with helium.
Coug4r is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2018, 05:41 PM   #3
JeffC
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 48
Default

I also am having the exact issues. I am using the X56 Rhino. It works great on the AV8B. After updating to 2.5 from beta it will no longer work on the A10C
JeffC is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2018, 09:29 PM   #4
IJammer
Member
 
IJammer's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Southern UK
Posts: 104
Default

I have been having all sorts of problems with my usb WH and rudder pedals of late with the Huey... sometimes the flight control just dissapears after several minutes (and its not the EGT turbo failure)... also when I choose an instant action... it will sometimes work OK, but if you try to re-run the action after a crash... again there is no flight control. This is with the Open Beta... so obviously expect bugs; but hope they are sorting these USB flight control problems out?
IJammer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:47 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.