Auto Throttle CTD - Page 9 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-18-2019, 03:37 PM   #81
<51>GRIZZLY
Member
 
<51>GRIZZLY's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Denmark
Posts: 726
Default

Quote:
Originally Posted by *Aquila* View Post
Today's update fixed the bug. No more problem, at least on my config.
Same here
<51>GRIZZLY is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2019, 03:47 PM   #82
IronMike
3rd Party Developer
 
IronMike's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Austria
Posts: 1,050
Default

Good to know it is fixed!

And thank you for reporting, please know that we appreciate all bug reports, even if do not reply right away.
__________________
Heatblur Simulations

Please feel free to contact me anytime, either via PM here, on the forums, or via email through the contact form on our homepage.

http://www.heatblur.com/

https://www.facebook.com/heatblur/
IronMike is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2019, 05:00 PM   #83
yngvef
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 116
Default

Yep, it is working for me too!
yngvef is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 02:24 AM   #84
VGlusica
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: New York
Posts: 21
Default

Works for me.
VGlusica is online now   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 05:56 PM   #85
Schlomo1933
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 47
Default

works for me. THX
Schlomo1933 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:06 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.