It's time to upgrade CPU or GPU? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2019, 07:09 AM   #11
gladio76
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Dudikoff View Post
Given that you're saving for the 2070 Super, you could have saved 40-50 EUR by going with Ryzen 3600 and another 70-90 by going with 16 GB of RAM. I can't say for MP, but for SP, the 32 GB of RAM won't make any difference.

Not saying you've made a mistake, just that you could have gotten the 2070 Super a bit sooner and add more RAM much later on.
Thks. Understood.

Inviato dal mio SM-A505FN utilizzando Tapatalk
gladio76 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2019, 05:15 PM   #12
gladio76
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 30
Default

Last question: Had i to overclock?
gladio76 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2019, 06:10 PM   #13
BitMaster
Veteran
 
BitMaster's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: SW-Germany
Posts: 6,099
Default

no, I personally wouldnt overclock Ryzen3000 for DCS. I think it is better to use PBO2
__________________
Asus Strix Z370-E - Intel i7-8700K@5G_delidded - 32GB - Asus 1080GTX-Ti Poseidon - 1x 960Evo 250GB - 2x 850Pro 256GB Raid-0 - 1 x 840 Evo 250GB PageFile - 2x Seagate 2TB - Heatkiller IV - MoRa3-360LT@4x180mm fans - Corsair AXi-1200 - TiR5-Pro - Warthog Hotas - Saitek Combat Pedals - Asus PG278Q 27" WQHD Gsync 144Hz - Oculus Rift VR - Win10Pro64 - Slave to the Machine
BitMaster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:41 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.