Insanely long load times - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2018, 03:57 PM   #11
muamshai
Member
 
muamshai's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Brazzers studio
Posts: 569
Default

I got NVMe 950 and the loading time are a turn off even at no multiplayer
__________________
This space is available for your advertisement
muamshai is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2018, 06:04 PM   #12
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 6,881
Default

DCS 2.0 is not longer supported. I recommend to switch to DCS 2.5.
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + ATi Sapphire Vapor-X R9 280X (3 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:49 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.