HMCS not showing - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2019, 06:01 AM   #11
609_Relentov
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 271
Default

Quote:
Originally Posted by Repth View Post
DMS down long (2 seconds) turns the HMCS on/off in the Viper. If it happens again try that and see if it turns on again.
This.

I noticed my HMCS went away as well and had apparently accidentally hit DMS up. After hitting DMS down it came back up for me as well.
609_Relentov is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2019, 01:16 PM   #12
Georgio
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 79
Default

Nice tip on the DMS long down, much easier than fiddling with the rotary...
Georgio is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2019, 01:49 PM   #13
Steph21
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 152
Default

Funny cause it works also with DMS Up long
Steph21 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2019, 03:03 PM   #14
Txshooter38
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Texas Hill Country
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by Steph21 View Post
Funny cause it works also with DMS Up long

Same problem for me except I found it toggled on and of with DMS Right Long. I will have to try DMS Down Long and Up Long.
Txshooter38 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:18 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.