[REPORTED]Cannot cold start on Tarawa - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2019, 08:49 PM   #1
SandMan23
Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 102
Default [REPORTED]Cannot cold start on Tarawa

Hello All:

Haven't taken the Harrier out of the hanger for a bit. Decided to do so today but am unable to cold start from the Tarawa.

Single player Caucus mission. I can start from the runway just fine in the same mission. However, when take from ramp is selected the fly screen takes me to the F10 map and my bird is no where to be found.

Not sure when this has changed. Again haven't flown the harrier in a bit, but it worked fine prior to whatever change or bug has effected this.

Is this a new bug? Is there a work around?

Thanks,
SandMan23 is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2019, 04:07 AM   #2
zhukov032186
Senior Member
 
zhukov032186's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Fort Worth, Tx
Posts: 2,550
Default

I encountered the same thing, came on here seeing if it was a new ''thing''
__________________
Zhukov attacks *FORUM USER* with Legendary Trollsword!
*FORUM USER* Constitution save roll.... Fail!
*FORUM USER* afflicted with ''Hurt Feelz'', -1 Concentration for two rounds
zhukov032186 is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2019, 07:29 AM   #3
baltic_dragon
3rd Party Campaign Creator
 
baltic_dragon's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: I am Polish
Posts: 3,907
Default

I think it is a general DCS bug, will need to wait for a fix...
__________________
Released DLC Campaigns
THE ENEMY WITHIN 3.0 for A-10C (more info) (trailer)
F-15C: THE GEORGIAN WAR for F-15C (more info) (trailer)
M-2000C RED FLAG (more info) (trailer)
Please check my FACEBOOK PAGE for the latest news and information.
baltic_dragon is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2019, 01:56 PM   #4
Flying Toaster
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 11
Default

Same thing here, both in mission editor preview and trying the Harrier in persian gulf Dynamic campaign through DCE.
Flying Toaster is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2019, 03:25 PM   #5
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 4,697
Default

Quote:
Originally Posted by baltic_dragon View Post
I think it is a general DCS bug, will need to wait for a fix...
Been waiting over a year. I wouldnt hold my breath for a fix soon.
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 01:09 PM   #6
MouseCFS
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Default

I purchased the AV-8B a few weeks ago and could cold start on the Tarawa. This week I cannot and I did not download any updates. I am playing on Steam. This also breaks training missions that have you cold start on Tarawa.
MouseCFS is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 01:49 PM   #7
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 17,416
Default

Hi we are aware and it is reported.

current work around is to use take off from runway which is hot start.
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

Last edited by BIGNEWY; 12-02-2019 at 01:56 PM.
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2019, 03:08 AM   #8
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 4,697
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
Hi we are aware and it is reported.

current work around is to use take off from runway which is hot start.
Newy

Can you help clarify this?

It used to be a server issue (the whole wait to start thing), which is mainly what I'm talking about, the SP stuff used to work fine off the Tarawa because that was just MP spawn problem, is this a new and different issue?
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:37 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.