Smoke System? - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2019, 04:07 PM   #21
Ron Attwood
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: UK
Posts: 51
Default

But they were NEVER there. Not until there was a profile as per your directions!



Simple question: Are smoke options in the loadout by default?
Ron Attwood is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2019, 08:55 PM   #22
jeffield
Junior Member
 
jeffield's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
Default

I made a yt tutorial describing how to enable smoke in the Yak-52
https://youtu.be/NSFwBVGNywY
jeffield is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2019, 11:16 PM   #23
Ron Attwood
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: UK
Posts: 51
Default

Well done. That should put this thread to bed. Now all it needs is to be stickied.
Ron Attwood is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:38 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.