Virtual Cockpit for F/A-18 for iPad - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2018, 12:42 PM   #11
Mule
Senior Member
 
Mule's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 1,298
Default

Quote:
Originally Posted by BSS_Sniper View Post
Now you just have to deal with not being able to see anything lol
Can see just fine in VR, thank you. lol
__________________
Fighter Pilot Podcast.
Mule is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2018, 01:37 PM   #12
David OC
Senior Member
 
David OC's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Australia
Posts: 2,367
Default

I was thinking about this the other day. Having button box or cockpit panel would be hard to use. A good compromise would be if you were able to lightly touch the button and the button in dcs would highlight so you know your on the correct key. It wouldn't be very hard to do on dcs I'm thinking. It would be setting up the extra signals for touch sensors on the controls.
__________________

i7-7700K OC @ 5Ghz | ASUS IX Hero MB
| ASUS GTX 1080 Ti STRIX | 32GB Corsair 3000Mhz | Corsair H100i V2 Radiator | Samsung 960 EVO M.2 NVMe 500G SSD | Samsung 850 EVO 500G SSD | Corsair HX850i Platinum 850W | Oculus Rift | ASUS PG278Q 27-inch, 2560 x 1440, G-SYNC, 144Hz, 1ms | VKB Gunfighter Pro

Chuck's DCS Tutorial Library

Download PDF Tutorial guides
to help get up to speed with aircraft quickly and also great for taking a good look at the aircraft available for DCS before purchasing. Link


David OC is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2018, 05:50 PM   #13
Montrose
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 59
Default

people still use iPads? ; ) Android please. Great work by the way
__________________
Montrose is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2018, 04:28 PM   #14
UthervL
Junior Member
 
UthervL's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 29
Default

Love it big thanks!


2 things the APU light doesn't light on the ipad and the wings fold is in FOLD when the wings are down and the wings fold when the switch is in DOWN.


The switch is backwards.
UthervL is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2018, 08:11 PM   #15
Mike Wazowsky
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 19
Default

Sweet! Now, Android please!
Mike Wazowsky is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 05:14 PM   #16
VirusAM
Senior Member
 
VirusAM's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cyberspace
Posts: 2,210
Send a message via MSN to VirusAM
Default

is this app still supported?Is there some bug?Is a custom keybinding needed?
Do you advice to buy it?
__________________
Vincent "Virus" DThe
PC: 9900K/1080Ti, 32GB RAM.
Joystick bases: VKB GFIII
Joystick grips: TM Hornet, F14, Kg12
Throttles: Winwing Super Taurus
Hardware: MFG Crosswind Rudder, 4 Thrustmaster Cougar MFD, Logitech G13
VR:HP reverb

Last edited by VirusAM; 11-26-2018 at 05:20 PM.
VirusAM is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 11:22 PM   #17
donkeyrider
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 256
Default

Quote:
Originally Posted by VirusAM View Post
is this app still supported?Is there some bug?Is a custom keybinding needed?
Do you advice to buy it?
I'm interested in this app as well, particularly for the AMPCD and UFC. If the bugs have been fixed it would be great.
donkeyrider is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2018, 07:49 AM   #18
VirusAM
Senior Member
 
VirusAM's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cyberspace
Posts: 2,210
Send a message via MSN to VirusAM
Default

i am waiting for some feedback before buying it...i would like to use it for the ufc and to do a mouse-less ramp start (already have two cougars mfd)
__________________
Vincent "Virus" DThe
PC: 9900K/1080Ti, 32GB RAM.
Joystick bases: VKB GFIII
Joystick grips: TM Hornet, F14, Kg12
Throttles: Winwing Super Taurus
Hardware: MFG Crosswind Rudder, 4 Thrustmaster Cougar MFD, Logitech G13
VR:HP reverb
VirusAM is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2018, 08:06 AM   #19
protea1
Member
 
protea1's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 227
Default

works like a charm thanks!! keep them coming F14 next1
__________________
AMD FX-8350
PALLIT GeForce GTX 1080 [ NVIDIA]
CRUCIAL MX500 1TB SDD
DELL P4317Q 43"
TRACK IR
Thrustmaster Hotas Warthog
Viacom VoiceAttack
protea1 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2018, 07:18 PM   #20
drallabco
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 50
Default

I had a hard time getting it set up. Do you know if there is a tutorial anywhere? The manual had me confused. Maybe just need to give it a second look
drallabco is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dcs, dcs world, f/a-18, virtual cockpit, virtual cockpit f-18

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:40 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.