Capt Zeen F/A-18C Beta Helios Profile ! ! ! - Page 50 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2020, 10:29 PM   #491
Sprool
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 169
Default

Quote:
Originally Posted by sobe View Post
Having nothing of importance to do this weekend, I decided to fix a flaw that I noted in the cockpit of the F18. IMO, the middle MFD should be at eye level and the UFC should be below the middle MFD.
Its a nice layout. Im scratching my head at the moment as the Helios profile I was using earlier for the F-18 no longer exports the UFD, rwr or fuel stuff, only the 3 DDI's, and I have no clue why.
What I'd really like as a stripped down version just showing the AMPCD and R_DDI on the secondary monitor, but with working buttons, but Im not clever enough to delve into all the scripting to get working buttons on a profile.
Sprool is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2020, 11:34 PM   #492
sobe
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,547
Default

Sprool
All 3 of your missing items require changes to their init files. See CZs instructions and download.
__________________
Trackir4 using the latest Trackir 5 software, Win10 Pro [Creator Update] updated from Win7Pro Pro 64Bit, Intel(R) Core™ i5-2500 3.30 GHz 6M Intel Smart Cache LGA115 , GigaByte GA-Z68XP-UD4 Intel Z68 Chipset DDR3 16GB Ram, GTX MSI Gaming 1060 [6 GB] Video Card, Main Monitor 1 on left 1920x1080 Touchscreen Monitor 2 on right 1920x1080 .
sobe is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2020, 12:20 AM   #493
Fusedspine33
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 417
Default Capt Zeen F/A-18C Beta Helios Profile ! ! !

Tapatalk

Last edited by Fusedspine33; 06-19-2020 at 10:39 AM.
Fusedspine33 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2020, 08:25 AM   #494
Sprool
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 169
Default

Quote:
Originally Posted by sobe View Post
Sprool
All 3 of your missing items require changes to their init files. See CZs instructions and download.
I downloaded & reinstalled the script files from the FA-18c profile and its all working again now. Just juggling with the rwr lines to get something readable.
Sprool is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2020, 10:03 AM   #495
ilikepie
Member
 
ilikepie's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Zealand
Posts: 682
Default

Quote:
Originally Posted by Sprool View Post
I downloaded & reinstalled the script files from the FA-18c profile and its all working again now. Just juggling with the rwr lines to get something readable.
let us know what you use, the rwr is a smudgy mess
__________________
Action After Contemplation
ilikepie is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2020, 01:32 PM   #496
Sprool
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 169
Default

shaderLineParamsUpdatable = true
shaderLineDefaultThickness = 0.1 --was 0.8, balance between export blur and readable cockpit
shaderLineDefaultFuzziness = 0.08 --was 0.4, balance between export blur and readable cockpit
shaderLineDrawAsWire = false
shaderLineUseSpecularPass = true

This is not ideal, in-cockpit display still very faint but nice and clear on the export.
Sprool is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2020, 12:37 AM   #497
ilikepie
Member
 
ilikepie's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Zealand
Posts: 682
Default

thanks, was still a mess with those numbers for me, must be connected to the resolution size. got something works though. ive disabled in cockpit displays and have them on export only

cheers for the nudge
__________________
Action After Contemplation
ilikepie is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2020, 04:53 AM   #498
bad_turbulence
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Midwest
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by ilikepie View Post
thanks, was still a mess with those numbers for me, must be connected to the resolution size. got something works though. ive disabled in cockpit displays and have them on export only

cheers for the nudge
im trying to find the right tweaks too, im using a 1920x1080 touchscreen, AMPCD is too large of green lines to the point where they are blurry., there is a mod that turns them white
bad_turbulence is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2020, 02:41 PM   #499
sobe
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,547
Default Needle in Altimeter not showing

I moved the IAS and Altimeter gauges around in CZs profile. Everything is fine with the IAS, but with respect to the Altimeter gauge, the white needle is hidden and does not show thru. The white needle in the IAS does show thru. I cannot seem to find out why one is ok and one is hidden. See attached.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Gauges.png
Views:	25
Size:	364.0 KB
ID:	237437  
__________________
Trackir4 using the latest Trackir 5 software, Win10 Pro [Creator Update] updated from Win7Pro Pro 64Bit, Intel(R) Core™ i5-2500 3.30 GHz 6M Intel Smart Cache LGA115 , GigaByte GA-Z68XP-UD4 Intel Z68 Chipset DDR3 16GB Ram, GTX MSI Gaming 1060 [6 GB] Video Card, Main Monitor 1 on left 1920x1080 Touchscreen Monitor 2 on right 1920x1080 .
sobe is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
capt zeen, f/a-18c, f18, helios, profile

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:54 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.