Upgraded Mig-29 - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2018, 04:20 PM   #21
JunMcKill
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mexico
Posts: 1,004
Default

I just want something more simple for the MIG-29, ED PLEASE REPAIR THE RWR DISTANCE LIGHTS!
JunMcKill is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 06:34 AM   #22
Vatikus
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Slovenia
Posts: 595
Default

Since by Chizh's words, the FM is half done ( https://forums.eagle.ru/showpost.php...&postcount=883 ), we can hope for some progress on more 29's fronts this year ...

JunMcKill, while we are awaiting for fixes, I suggest you to download some of the user texture fixes regarding RWR. Not the prettiest solution, but the sole one for now :/

To add to that list, I hope that someday we will get also a functional chaff/flare counter which is not just a static number on the texture ...

Last edited by Vatikus; 05-25-2018 at 06:36 AM.
Vatikus is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 06:29 PM   #23
JunMcKill
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mexico
Posts: 1,004
Default

Quote:
Originally Posted by Vatikus View Post
Since by Chizh's words, the FM is half done ( https://forums.eagle.ru/showpost.php...&postcount=883 ), we can hope for some progress on more 29's fronts this year ...

JunMcKill, while we are awaiting for fixes, I suggest you to download some of the user texture fixes regarding RWR. Not the prettiest solution, but the sole one for now :/

To add to that list, I hope that someday we will get also a functional chaff/flare counter which is not just a static number on the texture ...
thanks mate. the problem with that mod or fix is the IC, most servers use full IC, and you can't access them without a clean client.
JunMcKill is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 06:44 PM   #24
Vatikus
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Slovenia
Posts: 595
Default

Quote:
Originally Posted by JunMcKill View Post
thanks mate. the problem with that mod or fix is the IC, most servers use full IC, and you can't access them without a clean client.
To get greenlight IC, the cockpit needs to be in Saved Games/Liveries/Cockpit_MiG-29A/<new name> (same for S version..).

I use it as such, and it passes IC ok.
Vatikus is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 10:52 PM   #25
JunMcKill
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mexico
Posts: 1,004
Default

Quote:
Originally Posted by Vatikus View Post
To get greenlight IC, the cockpit needs to be in Saved Games/Liveries/Cockpit_MiG-29A/<new name> (same for S version..).

I use it as such, and it passes IC ok.
Thanks! lets see if the 104th IC let me pass the fix!
JunMcKill is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 03:58 PM   #26
tovivan
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 393
Default

Quote:
Originally Posted by Vatikus View Post
Since by Chizh's words, the FM is half done ( https://forums.eagle.ru/showpost.php...&postcount=883 ), we can hope for some progress on more 29's fronts this year ...
...
So, basically we can count on release no earlier than 2020, considering how long it's been taking to get halfway.
tovivan is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 06:05 PM   #27
JunMcKill
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mexico
Posts: 1,004
Default

Quote:
Originally Posted by tovivan View Post
So, basically we can count on release no earlier than 2020, considering how long it's been taking to get halfway.
THIS^^^^^ is the most logical sentence I've read here!
JunMcKill is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 06:08 PM   #28
JunMcKill
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mexico
Posts: 1,004
Default

Quote:
Originally Posted by Vatikus View Post
To get greenlight IC, the cockpit needs to be in Saved Games/Liveries/Cockpit_MiG-29A/<new name> (same for S version..).

I use it as such, and it passes IC ok.
Hi, do you have a screenshot how is in your saved games?, mine pass the IC, but is not working at all.
JunMcKill is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 06:24 PM   #29
Vatikus
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Slovenia
Posts: 595
Default

folder where I've put the cockpit (I use same custom cockpit textures for both):
..\Saved Games\DCS\Liveries\Cockpit_MiG-29A\SPO
..\Saved Games\DCS\Liveries\Cockpit_MiG-29S\SPO


and how it then looks in setup & folder:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	setup29.jpg
Views:	404
Size:	65.7 KB
ID:	187433   Click image for larger version

Name:	setup29b.jpg
Views:	374
Size:	89.6 KB
ID:	187438  

Last edited by Vatikus; 06-13-2018 at 06:27 PM.
Vatikus is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 07:32 PM   #30
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 4,165
Default

Quote:
Originally Posted by chappingbrillopad1 View Post
I know there is something in the controls that allows you to bypass the 8G limit, but I don't use it because I see a lot of guys in Flankers rip their wings off in ACM.
I’m not 100% sure that ripping off the wing in over-G is realistic, but I think this is ED way to make people respect the G limitation.

Above combat fuel (5270kg) the Su-27 isn’t allowed to pull max G.
Between 5270kg and the maximum of 9000kg the plane is in “over weight” (fuel in forward fuselage tank and wing tank).
So if they must avoid bringing too much fuel into the fight.
https://www.digitalcombatsimulator.c....php?PAGEN_1=2
__________________
Mirage fanatic !
I7 7700K/ MSI GTX 1080Ti Gaming X/ RAM 32 Go 2400 Hz/ SSD Samsung 850 EVO/ Saitek X-55 + MFG Crosswind + Rift S
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
fc3, mig-29, pfm

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:22 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.