[USER ERROR] Cannot contact tower - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2018, 01:27 PM   #1
KewinSawicki
Member
 
KewinSawicki's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Edinburgh
Posts: 140
Question [USER ERROR] Cannot contact tower

Hi.

I'm having issues trying to contact towers. Regardless whether that's airfields or Stennis.

I definitely have the right freq. and they are pre set in radios. Even when I try and do it manually I still can't contact them.

The comms menu only arrears on the ground and when requesting takeoff I don't get any response. Once I launch and airborne I can't even access the comms menu anymore.

Can anyone help?
__________________
'Fear the strike'
KewinSawicki is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 01:41 PM   #2
Etirion
Member
 
Etirion's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Germany
Posts: 229
Default

There are different buttons for the comms menus, the regular \ for on ground and its a modifier + \, sorry cant recall which modifier since i have set my 2 radio buttons on my hotas. Check the Key bindings under Radio you should find them. I recommend just binding radio 1 and 2, makes it much easier, especially if you got simple comms turned off.
Etirion is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 02:22 PM   #3
KewinSawicki
Member
 
KewinSawicki's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Edinburgh
Posts: 140
Default

Sorted! Thank you! Had the binding incorrectly.
__________________
'Fear the strike'
KewinSawicki is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
comms, radio

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:34 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.