tunable radio frequencies vs. tower frequencies - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2018, 01:25 PM   #1
gulredrel
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 258
Default tunable radio frequencies vs. tower frequencies

Hello,


just tried my simple mission with coldstart at Beslan and I'm using realistic radio communication.


I wanted to tune the VHF Radio to the towser frequency.

Known frequencies for Beslan are: 220.0 / 141.0 / 42.40 / 4.75


The turning or scrolling or klicking the left knob on the radio I can only tune 118.00 to 136.00 MHz.
So is there no way to communicate with Beslan Tower (except maybe in easy com mode)?!


Thanks for clarification
Jens
gulredrel is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 09:27 PM   #2
gulredrel
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 258
Default

*bump*
gulredrel is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 08:52 AM   #3
YoYo
Senior Member
 
YoYo's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland / The Warsaw Pact
Posts: 1,871
Default

+1, any idea how to use frequency from more than 136?
__________________
Webmaster of www.yoyosims.pl
http://forums.eagle.ru/signaturepics/sigpic4977_2.gif
Win 10 64, i9 9900k, GTX 2080Ti 11Gb OC, RAM 32Gb Corsair Vengeance LED OC@3200MHz,, 3xSSD+2xSSD M.2 NVMe, Predator XB271HU res.2560x1440 27'' G-sync, Sound Blaster Z + 5.1, TrackIR 5, [P3Dv4, DCS, RoF, Condor2, IL-2 CoD/BoS/BoM/BoK/BoB]
YoYo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:40 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.