Bugs, Known issues & Updates - Page 16 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2019, 01:12 PM   #151
Shadow KT
Senior Member
 
Shadow KT's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,537
Default

Just finished the campaign.... the last mission was a bit sketchy, but over all great experience with the campaign. I knew something was going to happen with that execution at the end and the plot twist

Anyway, about Mission 15....

My Apaches didn't fire too, so I circled around couple of times saw the trucks near the factory, landed on the target building and started shooting them manually with the M60. I killed 3 of them and then the mission proceeded as intended. Seems like the units were set to Invisible for the AI so they couldn't engage them, my gunners were not shooting either.

There is something with that roof and maybes its hit box.... it feels like you are being pushed to the right and air pillow acts weird as well.....

Anyway, cheers and thank you for the campaign.
__________________
'Shadow'

Everybody gotta be offended and take it personally now-a-days
Shadow KT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:02 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.