"AWACS" radio menu item is missing - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2015, 05:11 PM   #21
fjacobsen
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 926
Default

Not sure if I do something wrong....

I set AWACS freq=4.40, which relates to wave 176.

When I set the radio to wave 174 and turn the antenna until the meter deflects I can communicate with AWACS.
But after that, when I change the wave to something different I can still communictae with AWACS with no problem, as if the wave becomes sticky.

Note: I use easy comms.

EDIT!!!!
I know see that with "esy comms" the radio will automatically tune to the right frequency.

FinnJ

Last edited by fjacobsen; 03-18-2015 at 05:25 PM.
fjacobsen is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2015, 04:29 PM   #22
Cpt.Rookie
Junior Member
 
Cpt.Rookie's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 36
Default

Sorry for reviving an old thread, but is there any reason why this shouldn't acknowledged as proper bug, moved to bugs sub-forum and eventually fixed?

Steps with modification of comm.lua are working just fine, but it is still just a workaround and there are apparently some missions that are offering MIG pilots the AWACS service, alas, they're unable to use it without having comm.lua modded.
Cpt.Rookie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2015, 09:51 PM   #23
DieHard
Senior Member
 
DieHard's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Near West Point, NY
Posts: 1,453
Default

(re: Message #2 and the rest)

Love this community of good natured guys and helpful tips and mods.

Thanks.
__________________
DieHard is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2015, 11:17 AM   #24
LuSi_6
Member
 
LuSi_6's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: germany
Posts: 354
Default

hmm... I can talk to AWACS but not to EWR. I did set the freq for EWR to e.g. 4.3 MHz AM and Mig-15 to the same, but it is not active?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_150614_121410.jpg
Views:	151
Size:	393.1 KB
ID:	118524  
__________________


Warthog HOTAS, Saitek Pedals, Oculus Rift

LuSi_6 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2015, 10:18 PM   #25
PilotMi8
3rd Party Developer
 
PilotMi8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: From Moscow A=85, D~50km
Posts: 3,083
Default

Quote:
Originally Posted by LuSi_6 View Post
hmm... I can talk to AWACS but not to EWR. I did set the freq for EWR to e.g. 4.3 MHz AM and Mig-15 to the same, but it is not active?
Communication Mig-15 with AWACS is now in development (specifies algorithm).
PilotMi8 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2015, 12:52 PM   #26
lennycutler
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 268
Default What Works for me AWACS Comms

I set the frequency for both the player and AWACS on their first Waypoint, under the options for Command, Set Frequency. I am using 3.75.

I added the line to the lua file as indicated in the earlier posts.

Now, I have good AWACS communication.

PS..I use easy Comms Option.

Question for those of you who are more knowledgeable on this.

Is their a preferred Freq. setting for AWACS?...for the Mig-15?
__________________
Velocity MicroI7-4790 Windows 7 Home Premium 16Gigs RAM EVGA NVIDIA GTX 1070 500GB SSD TM Hotas Warthog
lennycutler is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:31 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.