DCS P-51D QUESTIONS - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2012, 10:11 PM   #1
Peyoteros
Senior Member
 
Peyoteros's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: C:/EagleDynamics...
Posts: 1,831
Reputation power: 508
Peyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond repute
Default DCS P-51D QUESTIONS

Got one? Ask here!
__________________

‎"Eagle Dynamics" - simulating human madness since 1991


Peyoteros is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 10:20 PM   #2
HiJack
Veteran
 
HiJack's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Norway
Posts: 6,142
Reputation power: 75
HiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to beholdHiJack is a splendid one to behold
Default

When will next patch be out?
__________________
Windows 7 64 bit FTW!
My DCS Tools:
Quick Airfield information , Better trim with the X52 Pro , Tacview Glideslopes

Spoiler:

ASUS Z97-PRO, Socket-1150
Intel® Core i7-4770K Processor @ 4.80 GHz
32GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133MHz CL9 4x8GB
Sapphire Radeon TRI-X R9 390X 8GB "OC"
Samsung SSD 850PRO 1TB SSD
WD 2TB Black 3,5", SATA64MB Cache, Dual Processor, 7200RPM
Windows 7 64-bit
Philips 40" 4K LED BDM4065UC
HiJack is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 10:23 PM   #3
Peyoteros
Senior Member
 
Peyoteros's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: C:/EagleDynamics...
Posts: 1,831
Reputation power: 508
Peyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond repute
Default

Like you don't know already the answer to this one... Only one answer possible... it's so easy "When it's done"...
__________________

‎"Eagle Dynamics" - simulating human madness since 1991


Peyoteros is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 10:25 PM   #4
REL
Member
 
REL's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 657
Reputation power: 14
REL is a jewel in the roughREL is a jewel in the roughREL is a jewel in the roughREL is a jewel in the roughREL is a jewel in the roughREL is a jewel in the roughREL is a jewel in the rough
Default

Is there any intention to model these system for the final product:
1.SCR-695-A IFF Radio
2.AN/ARA-8 Homing Adapter
3.BC-1206 "Detrola" Radio Range Receiver
__________________
Asus P5Q Pro Turbo, Q6600 3.2GHz, 8GB DDR2-800, 2xNVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST (2 GB), Windows 10 64-bit, OpenTrack, Saitek X-55 Rhino H.O.T.A.S.
REL is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 05:06 AM   #5
Poor mans sniper
Member
 
Poor mans sniper's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Simi valley, California - USA
Posts: 218
Reputation power: 9
Poor mans sniper is a jewel in the roughPoor mans sniper is a jewel in the roughPoor mans sniper is a jewel in the roughPoor mans sniper is a jewel in the roughPoor mans sniper is a jewel in the roughPoor mans sniper is a jewel in the rough
Default

Can you add the beta to Steam as a non-steam game with the overlay and program working fine?
Poor mans sniper is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 05:09 AM   #6
cichlidfan
Veteran
 
cichlidfan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Woodbridge,VA,USA
Posts: 18,736
Reputation power: 115
cichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by Poor mans sniper View Post
Can you add the beta to Steam as a non-steam game with the overlay and program working fine?
The Steam overlay is 32 bit, DCS World is 64 bit so it will not work.
__________________
ASUS ROG Maximus VIII Hero, i7-6700K, Noctua NH-D14 Cooler, Crucial 32GB DDR4 2133, Samsung 950 Pro NVMe 256GB, Samsung EVO 250GB & 500GB SSD, 2TB Caviar Black, Zotac GTX 1080 AMP! Extreme 8GB, Corsair HX1000i, Phillips BDM4065UC 40" 4k monitor, VX2258 TouchScreen, TIR 5 w/ProClip, TM Warthog, VKB Gladiator Pro, Saitek X56, et. al., MFG Crosswind Pedals #1199, VolairSim Pit, Rift CV1
cichlidfan is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 05:12 AM   #7
cichlidfan
Veteran
 
cichlidfan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Woodbridge,VA,USA
Posts: 18,736
Reputation power: 115
cichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by REL View Post
Is there any intention to model these system for the final product:



1.SCR-695-A IFF Radio
2.AN/ARA-8 Homing Adapter

3.BC-1206 "Detrola" Radio Range Receiver
The manual says that " insert 1, 2 or 3 here is not operational in DCS P-51"

The very top and bottom of page 96 for 1 and 2 and page 97 for 3.
__________________
ASUS ROG Maximus VIII Hero, i7-6700K, Noctua NH-D14 Cooler, Crucial 32GB DDR4 2133, Samsung 950 Pro NVMe 256GB, Samsung EVO 250GB & 500GB SSD, 2TB Caviar Black, Zotac GTX 1080 AMP! Extreme 8GB, Corsair HX1000i, Phillips BDM4065UC 40" 4k monitor, VX2258 TouchScreen, TIR 5 w/ProClip, TM Warthog, VKB Gladiator Pro, Saitek X56, et. al., MFG Crosswind Pedals #1199, VolairSim Pit, Rift CV1

Last edited by cichlidfan; 05-04-2012 at 05:31 AM.
cichlidfan is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 09:10 AM   #8
Peyoteros
Senior Member
 
Peyoteros's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: C:/EagleDynamics...
Posts: 1,831
Reputation power: 508
Peyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond reputePeyoteros has a reputation beyond repute
Default

Sticky?
__________________

‎"Eagle Dynamics" - simulating human madness since 1991


Peyoteros is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 09:24 AM   #9
Kuky
Veteran
 
Kuky's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: SYD, Australia
Posts: 9,568
Reputation power: 278
Kuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant futureKuky has a brilliant future
Default

I have a question... wat is the effective range of the rockets and which gunsight is best to use for it and at what point to aim in the gunsight? I tried them for the first time earlier and I couldn't hit anything even when I think I am firing them really close (within 150m or so) they have so much drop
__________________
Windows 10 Home 64bit | ASUS X99-A II | 32GB Corsair Dominator 3200MHz DDR4 @ 3000MHz | Intel i7 6850K @ 4.2GHz w/c | ASUS GeForce GTX 1080 8GB | Corsair AX860 PSU | Samsung 950 Pro M.2 SSD
2x SATA SSD | Panasonic 58" 4K TV (model: TH-58AX800A) | Oculus Rift CV1 | TM HOTAS Cougar (custom gimbals, extended & floor mounted stick) | MFG Rudder Pedals | SimShaker + ButtKicker LFE
Kuky is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 11:21 AM   #10
Yo-Yo
ED Team
 
Yo-Yo's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 11,904
Reputation power: 333
Yo-Yo has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by Kuky View Post
I have a question... wat is the effective range of the rockets and which gunsight is best to use for it and at what point to aim in the gunsight? I tried them for the first time earlier and I couldn't hit anything even when I think I am firing them really close (within 150m or so) they have so much drop
They are heavy and the propellant is not so effective as modern types. So you must use rockets in steep diving 30-45 deg and add gravity drop correction aiming through bottom of fixed reticle or even through engine cowling top
It's a matter of training though.
__________________
Ніщо так сильно не ранить мозок, як осколки скла від розбитих рожевих окулярів
There is nothing so hurtful for the brain as splinters of broken rose-coloured spectacles.
Ничто так сильно не ранит мозг, как осколки стекла от разбитых розовых очков (С) Me
Yo-Yo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:06 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.