M2000 : body pilot's - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2018, 11:59 AM   #1
kaneda06
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Default M2000 : body pilot's

Hi !

will one day have the pilot's body in the mirage 2000 cockpit !?


it removes a lot of immersion from not seeing "his" body and even more RV .....
kaneda06 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 12:06 PM   #2
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 4,079
Default

Quote:
Originally Posted by kaneda06 View Post
Hi !

will one day have the pilot's body in the mirage 2000 cockpit !?


it removes a lot of immersion from not seeing "his" body and even more RV .....
It's already there. You have to activate it.
Also check the option menu if you want to have it by default...
__________________
Mirage fanatic !
I7 7700K/ MSI GTX 1080Ti Gaming X/ RAM 32 Go 2400 Hz/ SSD Samsung 850 EVO/ Saitek X-55 + MFG Crosswind + Rift S
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 04:13 PM   #3
YoYo
Senior Member
 
YoYo's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland / The Warsaw Pact
Posts: 1,977
Default

Quote:
Originally Posted by kaneda06 View Post
Hi !

will one day have the pilot's body in the mirage 2000 cockpit !?


it removes a lot of immersion from not seeing "his" body and even more RV .....
M2KC corner is here:
https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=322

It works here:



Use RShift+P (on/off) + pilot body in settings (not necessary).
__________________
Webmaster of www.yoyosims.pl
http://forums.eagle.ru/signaturepics/sigpic4977_2.gif
Win 10 64, i9 9900k, GTX 2080Ti 11Gb OC, RAM 32Gb Corsair Vengeance LED OC@3200MHz,, 3xSSD+2xSSD M.2 NVMe, Predator XB271HU res.2560x1440 27'' G-sync, Sound Blaster Z + 5.1, TrackIR 5, [P3Dv5, DCS, RoF, Condor2, IL-2 CoD/BoX/FC,TC] VR HP Reverb v2
YoYo is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 05:06 PM   #4
DST
Member
 
DST's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 361
Default

I don´t get it. Does this thing have a pilot body or not? Pressing right shift+P does not do anything, and I couldn´t find another button in the options for the Mirage for "Show Pilot Body" or anything. How to activate it??
DST is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 06:40 PM   #5
sirrah
Senior Member
 
sirrah's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,175
Default

Quote:
Originally Posted by DST View Post
I don´t get it. Does this thing have a pilot body or not? Pressing right shift+P does not do anything, and I couldn´t find another button in the options for the Mirage for "Show Pilot Body" or anything. How to activate it??
Yes it does
It's actually the best one of all DCS modules imo

Just search for "pilot body" in the controls setup and you'll find it. I don't know the default key combination as I have it bound to my hotas
__________________
System specs:
Spoiler:
System specs: i7-8700K @stock speed - GTX 1080TI @ stock speed - AsRock Extreme4 Z370 - 32GB DDR4 @3GHz- HP Reverb v2 - Saitek Pro pedals - TM Warthog HOTAS - TM Cougar HOTAS (NN-Dan mod) - Pointctrl <-- must have for VR users!! - Fully adjustable DIY playseat
sirrah is online now   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 06:44 PM   #6
Lenux
Senior Member
 
Lenux's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Germany
Posts: 1,624
Default

sirrah, do you know where is the file for colors uniform body / clothes / located ??
__________________
I7 9700K@5.0 GHz | 32 GB DDR4 | Gigabyte Z390 AORUS Ultra | RTX 2080 Ti | 6 TB SSD + 8 TB HDD | 4K Samsung Q9FN 55" | VKB MK III PRO L | Virpil Throttle MONGOOST-50 | MFG Crosswind | TrackIR5
Lenux is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 09:05 PM   #7
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 4,079
Default

Quote:
Originally Posted by DST View Post
I don´t get it. Does this thing have a pilot body or not? Pressing right shift+P does not do anything, and I couldn´t find another button in the options for the Mirage for "Show Pilot Body" or anything. How to activate it??
Check Options/ Various/ Display Pilot body (when available)

Sorry if it isn’t exactly that, my DCS is in French
And yes it’s default command Right Shift + P.
__________________
Mirage fanatic !
I7 7700K/ MSI GTX 1080Ti Gaming X/ RAM 32 Go 2400 Hz/ SSD Samsung 850 EVO/ Saitek X-55 + MFG Crosswind + Rift S
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 09:13 PM   #8
DST
Member
 
DST's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 361
Default

I found the option in the mirage settings ("hide/show pilot body"), but it does not work, the pilot body does not appear, only thing I notice is the virtual rudders move a bit forward when pressing the command.

I´m on the stable at the moment, maybe it´s only available in the beta? And I´m playing VR, don´t know if thats a problem maybe.

and yes I have "pilot body enabled" in the overall settings (it does work with the F18 and the Su27 for example)

Last edited by DST; 04-23-2020 at 09:15 PM.
DST is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 09:33 PM   #9
sushy73
Member
 
sushy73's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: France
Posts: 438
Default

Hi.
Yes it's available in the open beta since Febuary.
https://www.digitalcombatsimulator.c...a/2.5.6.43453/
sushy73 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 09:40 PM   #10
DST
Member
 
DST's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 361
Default

Ok, so this will be beta only until the stable gets the 2.5.6. treatment somewhere in the future, right?

Thank you very much.
DST is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:57 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.