[REPORTED] AI is shooting even when there is no LOS - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2017, 01:27 AM   #1
Terzi
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Finland
Posts: 182
Default [REPORTED] AI is shooting even when there is no LOS

The AI is trying to shoot the enemies even if there is no line of sight. Here is what they did to the ground (there are enemies somewhere behind the hills):

__________________
My wishlist: F-16C Block 50

Modules: FC3, CA, A-10C, NTTR, F-5E, MIG-15, KA-50, UH-1H, SA342
Terzi is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2017, 01:43 PM   #2
Looney
Member
 
Looney's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 891
Default

Which mission? can you reproduce?
__________________
Looney is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2017, 09:34 AM   #3
Terzi
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Finland
Posts: 182
Default

Quote:
Originally Posted by Looney View Post
Which mission? can you reproduce?
I don't remember exactly but one of those missions that comes in CA section.
__________________
My wishlist: F-16C Block 50

Modules: FC3, CA, A-10C, NTTR, F-5E, MIG-15, KA-50, UH-1H, SA342
Terzi is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2018, 04:33 AM   #4
Apocalypse31
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 141
Default

Every mission. This happens a lot in urban areas, as if the buildings arent blocking line of sight.
__________________
Ground Pounder & Combined Arms Player
Yes....really
Rangers Lead the Way
Apocalypse31 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
combined arms, line of sight

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:32 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.