Open Source Helios - Page 12 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2017, 09:35 PM   #111
Fakum
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, USA
Posts: 2,006
Reputation power: 15
Fakum is a jewel in the roughFakum is a jewel in the roughFakum is a jewel in the roughFakum is a jewel in the roughFakum is a jewel in the roughFakum is a jewel in the rough
Default

Thanks cichlidfan :}

SGT Coyle, I was under he impression that you simply did not like how the text in the MFCD's were aligning with the OSB buttons. In which case I would have advised you to tinker with resizing of the MFCD exporting size to better align with the Helios OSB's. If you issue is beyond that, i dont think I can help, especially with 3 monitors and what has already been suggested here? its been many years since I changed anything, I am not proficient at all at this time as I once was sorry to say.
__________________
Windows 10 Pro - 64 Bit / GIGABYTE 3866MHz GA-Z170X-Gaming 7 MOBO / Intel i7-6700K 4.0GHz Processor (OC to 4.6) / G.SKILL TridentZ Series 32GB DDR4 3200 Ram / Samsung 850 EVO 500GB SATA III SSD / EVGA GTX 980 Ti Hybrid/ Onboard Audio card / Creative Inspire 5.1 Surround Speakers / Primary Monitor =30” HP LP3065 @ 2560 x 1600 / Secondary Monitor = Acer 23" Touch Screen for Helios / TrackIR4 / Cougar HOTAS w/Saitek PRO Flight Combat Rudder Pedals
Fakum is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2017, 11:34 PM   #112
SGT Coyle
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 74
Reputation power: 6
SGT Coyle is on a distinguished road
Default

export.lua had a bug.
https://forums.eagle.ru/showpost.php...77&postcount=3

commented out that line and now the neddle move and buttons work
__________________
IYAOYAS
SGT Coyle is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2017, 08:36 PM   #113
raymondabel
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 21
Reputation power: 0
raymondabel is on a distinguished road
Default

allo

not sure it is the "right place" to ask this
Helios (used with Steam A-10) worked perfeclyfor a long time then suddenly, Helios does not stay "on top" and during the game it swap back and on top.
I have the last version,

Thansk for your time
raymondabel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:59 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.