Stability button not working - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2014, 08:43 AM   #1
Airmage
Junior Member
 
Airmage's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 95
Default Stability button not working

Hi, I recently started playing Mi-8 and, all is fine except that Stability Augmentation for Pitch and Roll button does not work. Even in cold start tutorial i cannot continue mission because I press the button and nothing happens, it does not light up and does not seem to receive the input, neither by pressing left mouse button or LWin+A.

Can anyone please help?
Airmage is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2014, 08:46 AM   #2
Flagrum
Veteran
 
Flagrum's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: 32U MC0539
Posts: 6,004
Default

Quote:
Originally Posted by Airmage View Post
Hi, I recently started playing Mi-8 and, all is fine except that Stability Augmentation for Pitch and Roll button does not work. Even in cold start tutorial i cannot continue mission because I press the button and nothing happens, it does not light up and does not seem to receive the input, neither by pressing left mouse button or LWin+A.

Can anyone please help?
It's a bug that was introduced with 1.2.10. Here is a (temporary) fix: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=128655
__________________
DCS - Digital Combat Simulator
"Don't get yourselves too excited" *


Flagrum is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2014, 09:26 AM   #3
Airmage
Junior Member
 
Airmage's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 95
Default

Thank you!
Airmage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:49 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.