Bugs, Known issues & Updates - Page 12 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2018, 03:12 PM   #111
Ralphk
Member
 
Ralphk's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Beirut, Lebanon
Posts: 156
Default

Two new BUGS Bunnies...
1. The pictures do not show in the briefing... only the white datasheet
2. in mission 15, the UH60 crashes into the mountain just before reaching Petrawi's compound.
Ralphk is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2018, 11:28 PM   #112
rge75
Member
 
rge75's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Switzerland
Posts: 507
Default

There's a small bug (or let's say a glitch) in the 1st mission. Maybe it's a DCS problem. The jet that lands on the carrier always crashes into one of the parked plane (when he's taxiing) as you can see in the video.

https://youtu.be/m2OiVXWJ3zI
(at 0:47)
rge75 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 01:18 PM   #113
Ganesh
Member
 
Ganesh's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bavaria
Posts: 358
Default

Quote:
Originally Posted by rge75 View Post
There's a small bug (or let's say a glitch) in the 1st mission. Maybe it's a DCS problem. The jet that lands on the carrier always crashes into one of the parked plane (when he's taxiing) as you can see in the video.

https://youtu.be/m2OiVXWJ3zI
(at 0:47)
Yes thats true, here i saw at first the improvements of the new smoketrails from 2.5
but it did´nt bother me, wasn´t mine, just a yankee plane
and not decisive for the war at this point

Edit: Btw nice video and music
__________________
regards
Ganesh

Your orders from ED have reached a total amount of 499,87
Reminder: You can´t invest your money much better until you wait for "Germany´s Next Topmodel": The BO-105 PAH1A1

------------------------------------------------------------------------------------
W7 - Asus Z97Pro - 4790K - 16GB 2400 DDR3 - EVGA 780ti SC - Dell 21:9 @2560X1080
TrackIR 4 - MFG Crosswinds Pedals - TM Warthog - MSSWFFB2 - Custom JetSeat SE

Last edited by Ganesh; 02-15-2018 at 01:22 PM.
Ganesh is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2018, 09:09 PM   #114
delevero
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 36
Default

Argo Campaign mission 3.

- I am using dcs 2,5beta..

When you start mission 3 you have to sling 300kg cargo to a firing range.
But the cargo of mission 3 is impossible to sling anywhere, it is like the physics are all wrong. ( maybe it have a weight of 0 or 3kg instead of 300 ? )

Example i attach the cargo and lift it off the ground... the cargo swing a bit.. when i very slow start to move forward and gain 10 knots of airspeed the cargo start to swing violently and even swing above the rotors of the helicopter and make all kind of strange things.

( note a few posts back a guy write he is unable to attach the cable ( in november 2017 )..... Just wanted to say i am able to hook the cargo when landed and without engines started ect.... just have to use the radio first and then after that press rctrl+shift+L and it attach fine.

PS...
I could not start mission 3 without editing the mission file since it say a file is "missing".
I found more information about the topic, someone write on redit that the bug have already been reported.
https://www.reddit.com/r/hoggit/comm...es_f4e_module/

How you can play mission 3. ( make a backup of your file before doing this ).
Open up the miz in 7zip or whatever is your favorite zip based program. Extract the "mission" file within. Open that up in notepad++. Remove the line ["F-4E by Belsimtek"] = "F-4E by Belsimtek",
Resave the file, make sure not to add any extensions. Paste the file over the old one within the .miz. Close zip program, launch the game, and take a shot of your favorite whiskey for good luck.
Otherwise sit and wait for it to get patched because it is already reported.

Last edited by delevero; 02-21-2018 at 09:13 PM.
delevero is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 01:42 PM   #115
Jolk
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Annecy France
Posts: 23
Default

Hi Greg,

Argo Campaign mission 3 using 2.5 Beta

Thanks for having solved mission 3, F-4E module issue

I'm facing a new issue, I hook the cargo, I take off and then the cargo start to balance more and more going above the helicopter.
I tried several times, cargo is always unstable even hovering after take off.

similary issue reported by Delevero

__________________
Intel i7-7700K + 16GB DDR4 + GTX 1080Ti
Oculus + Warthog + Saitek Pro pedal
Jolk is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 01:46 PM   #116
petritis
3rd Party Developer
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by Jolk View Post
Hi Greg,



Argo Campaign mission 3 using 2.5 Beta



Thanks for having solved mission 3, F-4E module issue



I'm facing a new issue, I hook the cargo, I take off and then the cargo start to balance more and more going above the helicopter.

I tried several times, cargo is always unstable even hovering after take off.



similary issue reported by Delevero




It is a known issue which will be solved in the following updates.


Sent from my iPhone using Tapatalk
petritis is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2018, 09:44 AM   #117
Ala13_Kokakolo
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 17
Default

2.5 release version: Mission 2 (at least) Kobulety NDB T (490Khz) do not work.
Ala13_Kokakolo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:55 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.