ED can you link the F-10 map distance, altitude to NS430? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-29-2018, 10:14 PM   #1
pepin1234
Senior Member
 
pepin1234's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,179
Default ED can you link the F-10 map distance, altitude to NS430?

I need to change this format settings every time I get in the aircraft every mission, every flight. I Guess IRL this is set ones in the device memory. Can you please link to F-10 or just save it for next flight?

Edit: I mean the European meters and Km, bar
__________________

Last edited by pepin1234; 07-29-2018 at 11:46 PM.
pepin1234 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2018, 03:24 PM   #2
lmp
ED Translator
 
Join Date: May 2013
Posts: 958
Default

Or let us set it in the special settings page. Preferably by aircraft.
lmp is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2018, 09:43 PM   #3
Akatsuki
Member
 
Akatsuki's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 598
Default

Yes, keeping the settings would be nice.
Akatsuki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:51 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.