Operation Medvedev II weapons won't fire. - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2017, 08:22 PM   #1
aairon
Member
 
aairon's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sint Maarten/San Diego
Posts: 138
Reputation power: 10
aairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the rough
Default Operation Medvedev II weapons won't fire.

Hello I started the second mission and found after takeoff I can't fire any weapons with any key or joystick assignment. It shows I have a "full" load-out and master arm switch is on but weapons won't fire and no indication of any error. I'm sure I'm overlooking something obvious, but this is the first time I've had this happen perhaps a update messed it up?
__________________
Flying sims since 1980


Mobo: Asus Z170 Pro Gaming
CPU: i5 6600K @ 4.7 GHz
Video: EVGA GTX 960 SSC
Ram: Patriot DDR4 2800 8GBx4
PWR:Corsair RM750i
aairon is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2017, 10:55 PM   #2
David OC
Member
 
David OC's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Australia
Posts: 558
Reputation power: 10
David OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really niceDavid OC is just really nice
Default

Was the mission a cold and dark startup aairon? Did you turn on the weapons power switch, that's on the Right Hand panel, next to the ejection seat switches?



Picture is courtesy of Chuck's awesome Ka-50 Tutorial Guide
All Chuck's guides can be found here

-
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ka.jpg
Views:	185
Size:	121.9 KB
ID:	164507  
David OC is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2017, 12:35 AM   #3
aairon
Member
 
aairon's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sint Maarten/San Diego
Posts: 138
Reputation power: 10
aairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the roughaairon is a jewel in the rough
Default

Haa yes is was cold and dark and yes I did forget to power on the system I was busy trying to get things going and I kept forgetting, wow I've been flying too long and not enough lately. I keep coming back every few months waiting for Caucasus to get done. :-(
__________________
Flying sims since 1980


Mobo: Asus Z170 Pro Gaming
CPU: i5 6600K @ 4.7 GHz
Video: EVGA GTX 960 SSC
Ram: Patriot DDR4 2800 8GBx4
PWR:Corsair RM750i
aairon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:37 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.