Offline Mode (2.5.1 and beyond) - Page 17 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2020, 04:40 PM   #161
Tom Kazansky
Member
 
Tom Kazansky's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 661
Default

Quote:
Originally Posted by bones1014 View Post
The offline authorization mode needs to be longer. my ISP hasn't been able to fix my internet connection for over a week and a half and I have to use the hotspot on my phone to play the modules that I bought. This isn't my fault. I just want to play my game without having to go through the hassle of connecting my phone to my computer just a play.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk

Afaik you have to use your hotspot just for one DCS start. Then go to offline mode and it works without furrher connection. At least this was how it used to work last time I needed this. I found it very handy.
Tom Kazansky is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2020, 05:04 PM   #162
bones1014
Member
 
bones1014's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 145
Default

Quote:
Originally Posted by Tom Kazansky View Post
Afaik you have to use your hotspot just for one DCS start. Then go to offline mode and it works without furrher connection. At least this was how it used to work last time I needed this. I found it very handy.
Yes it does work this way. However using my hotspot is against the EULA on my cell provider without paying for it so this doesn't really solve anything if they decide to cut my service.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk
bones1014 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2020, 06:35 PM   #163
Tom Kazansky
Member
 
Tom Kazansky's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 661
Default

Quote:
Originally Posted by bones1014 View Post
Yes it does work this way. However using my hotspot is against the EULA on my cell provider without paying for it so this doesn't really solve anything if they decide to cut my service.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk

I don't quite get this. But I see you are aware of the procedure so I'm sorry for not being much of help.
Tom Kazansky is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2020, 01:07 AM   #164
bones1014
Member
 
bones1014's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 145
Default

The procedure is flawed. Needs to be longer between authentications.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk
bones1014 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2020, 10:42 AM   #165
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 12,546
Default

Quote:
Originally Posted by bones1014 View Post
Yes it does work this way. However using my hotspot is against the EULA on my cell provider without paying for it so this doesn't really solve anything if they decide to cut my service.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk
I don't get this. What exactly is the EULA saying that is supposed to prevent this?
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:21 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.