Training Missions for MiG-29 - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2019, 11:51 PM   #21
mj3437
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: New Mexico, USA
Posts: 254
Default

Does this look OK? Do I need to edit my ovgme configuration root folder to point to Saved Games? Please spell it out as I haven't used Mods much before.

Thanks for your patience with a dense old guy.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled3.png
Views:	11
Size:	561.0 KB
ID:	221120  
__________________
msi Z170A MB, i7-6700k @ 4.0GHz, 32GB DDR4
GeForce GTX 970 4GB, Samsung 850 EVO 500 GB
Acer Predator Z271, 650w PSU, Corsair Carbon500R, MS FFB 2

Last edited by mj3437; 11-14-2019 at 12:16 AM.
mj3437 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2019, 01:16 AM   #22
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 4,850
Default

Quote:
Originally Posted by mj3437 View Post
Does this look OK?
No, it doesnt look OK, you need to create a "Mods" folder inside the "DCS" folder. Then create a "tech" folder inside "Mods". Then, put the "DCS - VPC ..." folder inside this newly created "Mods\tech" folder.

On my PC it looks like this:



Quote:
Do I need to edit my ovgme configuration root folder to point to Saved Games? Please spell it out as I haven't used Mods much before.
On your case, the root folder should be: "C:\Users\Mike\Saved Games\DCS\Mods" ... keep in mind that you dont currently have a "Mods" folder, you have to create it using Windows file manager, as stated above.



Best regards
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 480 GB - HDD 10 TB - Windows 8.1 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is online now   Reply With Quote
Old 11-14-2019, 03:25 AM   #23
mj3437
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: New Mexico, USA
Posts: 254
Default

Got it working! Thank you all for holding my hand thru this. Sometimes I know just enough to screw it up.

Thanks again.
Mike
__________________
msi Z170A MB, i7-6700k @ 4.0GHz, 32GB DDR4
GeForce GTX 970 4GB, Samsung 850 EVO 500 GB
Acer Predator Z271, 650w PSU, Corsair Carbon500R, MS FFB 2
mj3437 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2019, 03:30 AM   #24
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 4,850
Default

Quote:
Originally Posted by mj3437 View Post
Got it working!
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 480 GB - HDD 10 TB - Windows 8.1 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:04 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.