Export NS 430 view to secondary screen - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2019, 12:22 AM   #11
slicker55
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: West Midlands, UK
Posts: 493
Default

@TAnker737
getting it to work on a tablet would be really cool (and useful) … waiting to learn how to do this
slicker55 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2019, 07:39 AM   #12
Morpheus
Member
 
Morpheus's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: France
Posts: 555
Default

Quote:
Originally Posted by slicker55 View Post
@TAnker737
getting it to work on a tablet would be really cool (and useful) … waiting to learn how to do this
Ohh yes it would be !!!
__________________

DCS Virtual Breitling Jet Team Flight Lead
Morpheus is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2019, 09:35 AM   #13
sinuos
Member
 
sinuos's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Greece
Posts: 148
Default

Can you fly in vr and put on second screen the ns430?
__________________
sinuos is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 03:59 PM   #14
fargo007
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 653
Default

We have a way in WMR now to bring other apps into VR. I wonder if this is a possibility somehow with the NS430.
__________________



Are you ready to take your chopper flying skills to the next level?
Then check out http://www.blacksharkden.com/ Or visit us on Discord https://discord.gg/kaayJ5z and talk to some of our awesome pilots today.
fargo007 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2019, 10:13 AM   #15
Cotoi
Junior Member
 
Cotoi's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Posts: 70
Default

I was looking to this feature in order to use this bad boy:
https://www.amazon.com/Realistic-Har...G05YSGNWJME9Z0
__________________
i7 5820K, 32GB DDR4, 3x250GB SSD RAID0, nVidia GTX 1080, Thrustmaster Warthog Throttle, Virpil WarBird base with Thrustmaster Warthog grip, MFG Crosswind rudder pedals - 2484.
Cotoi is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2019, 03:16 PM   #16
BaD CrC
Senior Member
 
BaD CrC's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Jersey, USA
Posts: 2,586
Default

@cotoi. I have been flying with this for a year now. Quite easy to implement if you are somewhat familiar with dcs bios. Note that I also figured out how to directly export the NS430 display through DCS .lua config files since I made this video last year. So no need for ultramon. It works now just out of the box when I launch dcs.



How to export ns430 display here: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=223851
__________________

8086K delid @5.1Ghz under EKWB Water, 2080Ti FE, 32Gb DDR4, 970Pro NvME.

Last edited by BaD CrC; 09-16-2019 at 03:24 PM.
BaD CrC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:45 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.