Recording & tracks - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2019, 11:03 PM   #1
exile2256
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 36
Default Recording & tracks

My track recording seem to be very inconsistent. I’m trying to record single player missions. Sometimes my recordings, are not even of the correct mission, other times only partial parts. The aircraft also seems to crash (literally) when I didn’t crash. Have I not set up the track recording properly.?

When the mission ends, I just click quit and save track.
exile2256 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2019, 11:33 PM   #2
shaz56
Member
 
shaz56's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: bath, uk
Posts: 107
Default

Quote:
Originally Posted by exile2256 View Post
My track recording seem to be very inconsistent. I’m trying to record single player missions. Sometimes my recordings, are not even of the correct mission, other times only partial parts. The aircraft also seems to crash (literally) when I didn’t crash. Have I not set up the track recording properly.?

When the mission ends, I just click quit and save track.
Me too. it's always been like this for as long as I can remember, it has been reported in the past but seems to have been either ignored or forgotten. Oh well. I think maybe U-Tubers record by other means cause they never seem to have any probs. would be nice to know how or why!
shaz56 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2019, 12:39 AM   #3
exile2256
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 36
Default

Looking into this, it seems a lot of people record in a multiplayer server, regardless if they’re playing alone ot not, this helps avoid these bugs.. Another thing I came across, is that fast forwarding too quickly (over 4x) can cause corruption. This causes things like terrain impacts etc. That didn’t actually happen in mission occur. It seems that the track system, is far too complex and is bug ridden, although it would be an excellent feature if it worked correctly. A bit of a loss for the community and ED, considering how much promotion and marketing is done via users themselves these days.
exile2256 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2019, 02:27 AM   #4
zK_RazOR
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Campinas - Sao Paulo
Posts: 13
Default

I created a single training mission to learn how to drop bombs in a multiple targets and decided to record the flight to analyze some things. I save the flight replay but when I was watching look that sh*t that they saved!

It's no longer enough to not have a button to backward/forward the video in replay system , now the simulator invents things as well.

Heyyyy ED, let's fix this thing.

https://www.youtube.com/watch?v=k6J6...ature=youtu.be
zK_RazOR is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2019, 03:02 AM   #5
exile2256
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 36
Default

This appears to be a longstanding issue, that just gets worse with every new version. Looks doubtful ED will ever bother fixing it, it may be at the point, where they need to implement an entirely new system.
exile2256 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2019, 12:58 AM   #6
zK_RazOR
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Campinas - Sao Paulo
Posts: 13
Default

It's impossible to watch my F-14 replays, every time I try to record something and watch the simulator later it just it all.

Hey, ED, let's fix this. It is already ridiculous a system that neither replay works properly.

Last edited by BIGNEWY; 09-14-2019 at 06:47 AM. Reason: 1.1
zK_RazOR is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2019, 07:02 PM   #7
hreich
Senior Member
 
hreich's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,060
Default

How can i record tracks on my dedicated DCS server?
__________________

Pilot from Croatia
hreich is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2019, 07:36 PM   #8
Tippis
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 551
Default

Quote:
Originally Posted by hreich View Post
How can i record tracks on my dedicated DCS server?
Oh, they'll record on their own accord quite nicely and start to clog up your hard drive if you don't prune them regularly.


Check the Saved Games\DCS\Tracks\Multiplayer directory (or equivalent) on your server and see what old horrors are lurking there.
Tippis is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2019, 07:50 PM   #9
hreich
Senior Member
 
hreich's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,060
Default

Quote:
Originally Posted by Tippis View Post
Oh, they'll record on their own accord quite nicely and start to clog up your hard drive if you don't prune them regularly.


Check the Saved Games\DCS\Tracks\Multiplayer directory (or equivalent) on your server and see what old horrors are lurking there.
Thanks i just moved that folder to my x:partition...Let it clog there
__________________

Pilot from Croatia
hreich is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2019, 08:37 PM   #10
aledmb
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 350
Default

replays are useless.

are there plans to fix this?
aledmb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:22 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.