Complete Transport and Logistics Deployment - CTLD - Page 77 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2017, 04:31 PM   #761
flanker0ne
Senior Member
 
flanker0ne's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Rome Italy
Posts: 1,279
Default

Sure
Attached Files
File Type: miz Groom Lake.miz (480.7 KB, 9 views)
__________________
AMVI Forum , Youtube Channel , Facebook Page
flanker0ne is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 04:48 PM   #762
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,630
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

You´ve tested the droped beacons are working? The ADF is pointed to the Khz frequency listed in the CTLD message?

Thanks a lot for your kind reply.
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 64 bits Home Premium-Intel 2500K OC 4.6 - GTX 1060 EXOC KFA2 - 16 Gigas RAM 1.600 - 1920x1080

Hotas Rhino X-55 - MFG Crosswind Rudder Pedals - Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 05:57 PM   #763
flanker0ne
Senior Member
 
flanker0ne's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Rome Italy
Posts: 1,279
Default

Quote:
Originally Posted by Esac_mirmidon View Post
You´ve tested the droped beacons are working? The ADF is pointed to the Khz frequency listed in the CTLD message?

Thanks a lot for your kind reply.
Yes I've heard the right Morse code and the pointer works as it should

Inviato dal mio SM-G930F utilizzando Tapatalk
__________________
AMVI Forum , Youtube Channel , Facebook Page
flanker0ne is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 06:27 PM   #764
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,630
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

May i abuse a little more? XDD

Could you do the same in Normandy for me?

Thanks a lot mate....
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 64 bits Home Premium-Intel 2500K OC 4.6 - GTX 1060 EXOC KFA2 - 16 Gigas RAM 1.600 - 1920x1080

Hotas Rhino X-55 - MFG Crosswind Rudder Pedals - Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 06:30 PM   #765
flanker0ne
Senior Member
 
flanker0ne's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Rome Italy
Posts: 1,279
Default

I don't have Normandy, so I cannot. Sorry
__________________
AMVI Forum , Youtube Channel , Facebook Page

Last edited by flanker0ne; 12-10-2017 at 07:15 PM.
flanker0ne is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 07:38 PM   #766
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,630
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

Dont worry.

I´ve just opened you mission, extracted both ogg files and tryed myself and now is working also on my side.

Invaluable help flankerone.

Really appreciated.
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 64 bits Home Premium-Intel 2500K OC 4.6 - GTX 1060 EXOC KFA2 - 16 Gigas RAM 1.600 - 1920x1080

Hotas Rhino X-55 - MFG Crosswind Rudder Pedals - Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2017, 08:16 AM   #767
DanielNL
Senior Member
 
DanielNL's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Germany
Posts: 2,982
Default

Btw is it normal to not get a reply on github after a week?

https://github.com/ciribob/DCS-CTLD/issues/31
https://github.com/ciribob/DCS-CTLD/issues/32
__________________
DCS Wishlist - 2018 release:
December:
F/A-18C LTWS IFF (november goal missed) - early 2019: S-200/SA-5 Gammon
experienced GCI, Mirage 2000C and AV-8B pilot - OP BlueFlag veteran since 2014
Dell Visor WMR, RX 580 8GB (2x HDMI), Ryzen 5 1600X (6C/12T)
Buddyspike BlueFlag discord, most cooperative DCS PvP server: blueflag.ml featuring: F-18 - Harrier - CTLD - EWR - GCI
DanielNL is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2017, 09:09 PM   #768
Sedlo
Member
 
Sedlo's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 255
Default CTLD Autolase - Can you lase static objects?

Hey all! I'd like to make a JTAC unit lase a building in a mission I'm trying out.. I can lase troops, and vehicles, but I can't figure out how to make it lase a static object?

Is this possible? If so, can you give me a hand?
Sedlo is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2017, 10:19 PM   #769
flanker0ne
Senior Member
 
flanker0ne's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Rome Italy
Posts: 1,279
Default

Try to put an enemy unit over the building to be targeted by the JTAC
__________________
AMVI Forum , Youtube Channel , Facebook Page
flanker0ne is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2017, 10:26 PM   #770
Sedlo
Member
 
Sedlo's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 255
Default

Perfect, thanks very much!

Quote:
Originally Posted by flanker0ne View Post
Try to put an enemy unit over the building to be targeted by the JTAC
Sedlo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ctld, ctts, huey, mi-8, mi8, sling loading

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:07 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.