Download/Install problems - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2020, 06:05 AM   #1
carss
Senior Member
 
carss's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1,211
Default Download/Install problems

I've tried downloading it repeatedly, run repairs of all sorts. My game has no problem downloading any of the other modules except the Syria map which every single time it gives me this error. It keeps changing but these are the errors I normally get....

__________________



Planes: FC3, P-51, F-86, F-5E, Mirage 2000, F/A-18, F-14, F-16, Mig-19P

ED pls gib A-4 and F-4
carss is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 10:23 AM   #2
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 7,183
Default

Seems your disk doesn't have enough capacity. Syria is the largest Map of DCS.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 01:31 PM   #3
bart
Senior Member
 
bart's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Buckinghamshire UK
Posts: 1,148
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
Seems your disk doesn't have enough capacity. Syria is the largest Map of DCS.
What is the download size of the map and how much space on your SSD do you need. I read on the official site it's 120GB, is this accurate?
__________________
System :-
i7-7820X, ASUS ROG Strix X229, 32GB Corsair Vengeance DDR4 3600MHz, 11GB Nvidia Geforce 1080Ti, 1x 500GB Samsung 850 EVO, 1x 1TB Samsung 850 EVO, 1x 500GB Samsung 960 EVO M.2, Windows 10. VPC WarBRD Base with HOTAS Warthog Stick and Throttle, Saitek combat rudder pedals, Oculus Rift S and CV1.


.....................................................................................................................................................

Last edited by bart; 09-16-2020 at 03:15 PM.
bart is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 02:15 PM   #4
sirrah
Senior Member
 
sirrah's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,770
Default

Quote:
Originally Posted by bart View Post
What is the download size of the map and how much space on your SSD do you need. I read on the official sire it's 120GB, is this accurate?
When I check the Syria folder in my DCS World\Mods\terrains directory, it says 47,1GB
__________________
System specs:
Spoiler:
System specs: i7-8700K @stock speed - GTX 1080TI @ stock speed - AsRock Extreme4 Z370 - 32GB DDR4 @3GHz- HP Reverb v2 - Saitek Pro pedals - TM Warthog HOTAS - TM Cougar HOTAS (NN-Dan mod) & (throttle standalone mod) - Pointctrl & aux banks <-- must have for VR users!! - Andre's SimShaker Jetpad - Fully adjustable DIY playseat
sirrah is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 02:53 PM   #5
bart
Senior Member
 
bart's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Buckinghamshire UK
Posts: 1,148
Default

Quote:
Originally Posted by sirrah View Post
When I check the Syria folder in my DCS World\Mods\terrains directory, it says 47,1GB
Ok, thanks for checking and letting me know. Looks like it's the biggest map so far in regards SSD space.
__________________
System :-
i7-7820X, ASUS ROG Strix X229, 32GB Corsair Vengeance DDR4 3600MHz, 11GB Nvidia Geforce 1080Ti, 1x 500GB Samsung 850 EVO, 1x 1TB Samsung 850 EVO, 1x 500GB Samsung 960 EVO M.2, Windows 10. VPC WarBRD Base with HOTAS Warthog Stick and Throttle, Saitek combat rudder pedals, Oculus Rift S and CV1.


.....................................................................................................................................................
bart is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 03:06 PM   #6
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 7,183
Default

Quote:
Originally Posted by bart View Post
Ok, thanks for checking and letting me know. Looks like it's the biggest map so far in regards SSD space.
Yes, keep in mind that the final install size is usually lower than the actual space needed during the install, as the updater needs workspace to uncompress things.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 03:16 PM   #7
bart
Senior Member
 
bart's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Buckinghamshire UK
Posts: 1,148
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
Yes, keep in mind that the final install size is usually lower than the actual space needed during the install, as the updater needs workspace to uncompress things.
__________________
System :-
i7-7820X, ASUS ROG Strix X229, 32GB Corsair Vengeance DDR4 3600MHz, 11GB Nvidia Geforce 1080Ti, 1x 500GB Samsung 850 EVO, 1x 1TB Samsung 850 EVO, 1x 500GB Samsung 960 EVO M.2, Windows 10. VPC WarBRD Base with HOTAS Warthog Stick and Throttle, Saitek combat rudder pedals, Oculus Rift S and CV1.


.....................................................................................................................................................
bart is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 04:40 PM   #8
carss
Senior Member
 
carss's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1,211
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
Seems your disk doesn't have enough capacity. Syria is the largest Map of DCS.
How is that? I have like 176GB free
__________________



Planes: FC3, P-51, F-86, F-5E, Mirage 2000, F/A-18, F-14, F-16, Mig-19P

ED pls gib A-4 and F-4
carss is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 05:06 PM   #9
FoxOne007
Member
 
FoxOne007's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: The Netherlands
Posts: 264
Default

It might be a DCS related issue, not a Syria Map related issue?
__________________
FoxOne007 is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2020, 04:31 AM   #10
Flappie
DCS Ground Crew
 
Flappie's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: France
Posts: 1,174
Default

Hi carss. Can you please attach your autoupdate_log.txt file? It's located at the root of the main DCS folder.
Flappie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:11 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.