** Leatherneck Public Bugtracker ** - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2017, 01:21 PM   #21
panzer_18
Junior Member
 
panzer_18's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Neuschwabenland
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by Esac_mirmidon View Post
If you run out of activations PM M3. They will give you more.
Which adress?
I have sent many emails to Leatherneck, but didnt get any answer.
__________________

Win-10Pro, Mainboard AB350-Gaming3, AMD Ryzen 1600x 4,1 GHZ, COOLER MASTER Master Liquid, 32GB 3200 DDR4, Gigabyte RX Vega 64, Samsung SSD 840, edtracker, edtracker-pro, Lenovo Explorer VR, modules: all
panzer_18 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2017, 01:38 PM   #22
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,958
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

support@leatherneck-sim.com
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 Home Premium-Intel 2500K OC 4.6-SSD Samsung EVO 860-GTX 1060 KFA2- 6G RAM-1920x1080

Hotas Rhino X-55-MFG Crosswind Rudder Pedals -Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2017, 11:52 AM   #23
panzer_18
Junior Member
 
panzer_18's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Neuschwabenland
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by Esac_mirmidon View Post
Thank you, but i didnt get any answer...
__________________

Win-10Pro, Mainboard AB350-Gaming3, AMD Ryzen 1600x 4,1 GHZ, COOLER MASTER Master Liquid, 32GB 3200 DDR4, Gigabyte RX Vega 64, Samsung SSD 840, edtracker, edtracker-pro, Lenovo Explorer VR, modules: all
panzer_18 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2017, 12:35 PM   #24
Bolt1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 24
Default

Panzer..I had same issue..I installed patch before deactivating the Mig21 and couldn't fly it ..so heres the easy fix ,.go into regedit > hhkey software>leathenecksimulations. right click folder and delete it. ( make sure you have your license key for Mig21 ) once you deleted folder..click out and log into DCS , the screen will splash with a request for Mig 21activation key...enter key and you're good to go..I did it just like that and I have my Mig back . Cheers..
Bolt1 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2017, 02:01 PM   #25
-Rudel-
3rd Party Developer
 
-Rudel-'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Dean Martin Celebrity Roasts
Posts: 1,245
Default

Quote:
Originally Posted by panzer_18 View Post
Thank you, but i didnt get any answer...
PM me your e-mail address please.
__________________
http://www.leatherneck-sim.com/
https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0
i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller
i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD
Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD
-Rudel- is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2017, 06:51 AM   #26
humptydumpty
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Boombay - INDIA
Posts: 611
Default

No drag / weight noticed when the LG is damaged, before it was if one of the gears was still out the aircraft used to tilt in that position, i literally had to fight her and the loss of airspeed.

I am not sure if the real mig has any ballooning effect when the flaps are extended , I never notice that effect ? is it due to the smaller wing area ? the wing loading ?
__________________




Attitude Power Trim Power Attitude Trim

Wing Commander SWAC

Last edited by humptydumpty; 04-06-2017 at 07:31 AM.
humptydumpty is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2017, 08:53 AM   #27
panzer_18
Junior Member
 
panzer_18's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Neuschwabenland
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by -Rudel- View Post
PM me your e-mail address please.
I have sent my email-adress yesterday!
And got no answer up to now....

On all my modules, i have 9 of 10 activations left!
Only on the Mig-21 i have 2 of 15 left......

I hope i`ll get all activations again!

I dont want to wait 30 days when all activations are gone!
__________________

Win-10Pro, Mainboard AB350-Gaming3, AMD Ryzen 1600x 4,1 GHZ, COOLER MASTER Master Liquid, 32GB 3200 DDR4, Gigabyte RX Vega 64, Samsung SSD 840, edtracker, edtracker-pro, Lenovo Explorer VR, modules: all
panzer_18 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 05:42 AM   #28
panzer_18
Junior Member
 
panzer_18's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Neuschwabenland
Posts: 69
Default

Now i have only 1 activation left.........

Perfect support..........
__________________

Win-10Pro, Mainboard AB350-Gaming3, AMD Ryzen 1600x 4,1 GHZ, COOLER MASTER Master Liquid, 32GB 3200 DDR4, Gigabyte RX Vega 64, Samsung SSD 840, edtracker, edtracker-pro, Lenovo Explorer VR, modules: all
panzer_18 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 06:19 AM   #29
zaelu
Veteran
 
zaelu's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Nice, France
Posts: 3,935
Default

Quote:
Originally Posted by panzer_18 View Post
I have 2 activations of 15 left, because of the permanent bug!!!
So, where is the benefit?
How many DCS versions are you running?

Did you deactivate at least in one then update all of them?

Have you used the reg file provided to delete registry keys?

Or you simply tried to activate in all versions one after the other?

Think of you activations like an ammo clip for a sniper rille, if your first shots missed... don't keep firing. Stop and try figuring out what is wrong with the rifle... or the shooter or you will remain without ammo and it can be frustrating.


Most of us are through this without issues so maybe you need to check if you have done the little things correctly.

Do you by any chance use USB connected hardware that you connect and disconnect often? Do you use virtualisation software?
__________________

I5 4670k, 16GB, GTX1070, G940HOTAS extremely modded with Bodnar0836X and a wooden case (really!)
zaelu is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2017, 12:41 PM   #30
skypirate
Member
 
skypirate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dubai, UAE
Posts: 395
Default

Quote:
Originally Posted by Bolt1 View Post
Panzer..I had same issue..I installed patch before deactivating the Mig21 and couldn't fly it ..so heres the easy fix ,.go into regedit > hhkey software>leathenecksimulations. right click folder and delete it. ( make sure you have your license key for Mig21 ) once you deleted folder..click out and log into DCS , the screen will splash with a request for Mig 21activation key...enter key and you're good to go..I did it just like that and I have my Mig back . Cheers..
Bolt, thanks. This resolved the issue. I'm gonna post your solution to a group in FB where the guys are facing the same issue.
__________________
Regards!
skypirate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:44 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.