[RESOLVED] 2D panel bug - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2019, 10:43 PM   #1
Lex15
Junior Member
 
Lex15's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: UK, Somerset
Posts: 23
Default [RESOLVED] 2D panel bug

Strange issue while flying the Huey.


Lex15 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2019, 12:08 PM   #2
dovla
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Croatia
Posts: 44
Exclamation

I also have issues with it in Mi-8 and Yak since the update, probably in all other module though did not test yet.

Anybody seen it and solved it somehow ?

Vlad

dovla is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2019, 01:01 PM   #3
dovla
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Croatia
Posts: 44
Question yak screenshot

yak screenshot attached
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_190118_134820.png
Views:	206
Size:	1.31 MB
ID:	202450  
dovla is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2019, 01:49 PM   #4
dovla
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Croatia
Posts: 44
Default

I have tried:

- reinstalling NS module
- renaming DCS saved game folder
- running DCS repair

The NS windows acts like a camera, and you have to "look around" with track IR to locate the device, this makes it completely unusable. Am a bit mad cause of it

Lex did you have any luck solving this ?
dovla is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2019, 05:52 PM   #5
=Bobby=
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 72
Default

+1

=Bobby= is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2019, 08:29 PM   #6
Morpheus
Member
 
Morpheus's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: France
Posts: 571
Default

L-39C, 3D no problem



2D, i see part of panel, not NS430

__________________

DCS Virtual Breitling Jet Team Flight Lead
Morpheus is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2019, 09:09 AM   #7
Quatem
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: France, Rhône-Alpes
Posts: 18
Exclamation

Same problem here
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_190119_100554.png
Views:	194
Size:	1.21 MB
ID:	202512  
Quatem is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2019, 01:12 PM   #8
dovla
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Croatia
Posts: 44
Exclamation looks like update issue

I have reverted back by running
Code:
D:\DCS World\bin>DCS_updater.exe update 2.5.4.25729

D:\DCS World\bin>
and now 2D overlay is working fine as expected (see screnshot)

looking at update change log I do not see anything related to NS430 but obviously it was affected across all aircrafts. Possibly related to some VR fixes...

(after updating to the latest openbeta, the issue is back)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_190119_140505.png
Views:	221
Size:	2.48 MB
ID:	202526  

Last edited by dovla; 01-19-2019 at 01:21 PM. Reason: updated to latest openbeta
dovla is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2019, 06:19 PM   #9
Hoffster
Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 227
Default

Same issue here.
Hoffster is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2019, 07:15 PM   #10
Madfish
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 58
Default

Same here - apparently it's global. Doing it since the last beta update.
__________________
Best regards
Madfish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:11 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.