ED Forums - View Single Post - HOTAS Issues since Recent Update and HotFix
View Single Post
Old 10-24-2019, 09:31 PM   #1
SnowTiger
Senior Member
 
SnowTiger's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Madoc, Ontario, Canada
Posts: 1,273
Default HOTAS Issues since Recent Update and HotFix

Today is actually the first time I have flown ANYTHING since the most recent Update and the HotFix that followed it.

Hoping to jump in the Gazelle (M model) and check out the new fixes (sounds and RWR etc), I discovered that my Hotas was All Screwed Up (again).
I'm not sure (or can't now remember) if my Stick/Cyclic was at all affected but my Warthog Throttle Quadrant (aka Collective) is completely mucked up.

I was Unable to Import my previous settings and found that things were missing or changed or backasswards.

Even after MULTIPLE custom adjustments in the Controls editor, either the controls (on the throttle) weren't recognized or would switch to something completely different when in use.
For example, I have always used the same switch to jump between Pilot and CoPilot Seat Positions. I had to reset or reconfigure this switch several times today.

Either it would not work at all OR it would Start Dispensing Flares (which is on a completely separate/independent switch/button). So I'd go back into the Control Settings and reprogram them again. Then I'd fly some more and things wouldn't work or would default back to firing flares instead of switching seats OR while using the Collective, I would be bouncing back and forth between seats.

WTF is up with that ?
Is anyone else having this or similar issues in the Gazelle ?
Are you having this or similar issues in Any Other Module including other model of Gazelles (i.e. L, Mistral, Minigun) ?
__________________
SnowTiger
SnowTiger is offline   Reply With Quote