Jump to content

Loadie

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Loadie

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 05/30/1969

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS, IL2 and X-Plane qq
  • Location
    Canada

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Did you happen to get your issue sorted out? I have an H3 and can’t get it to work with DCS either. All I get is the yellow/orange wifi signal on SRS.
  2. Hey Miles,

     

    since this whole swapover by DCS I’m lost. I’ve sent a message to the pointctrl website but no response. I also posted on the thread about how things are going with shipping and the V2.

     

    any info would be greatly appreciated!

  3. Hey Miles,

     

    since this whole swapover by DCS I’m lost. I’ve sent a message to the pointctrl website but no response. I also posted on the thread about how things are going with shipping and the V2.

     

    any info would be greatly appreciated!

  4. Hi there, I'm 550 on the list wondering where things are with shipping etc? i did post I saw order upto 552 was being shipped, but, I read it wrong! My bad. thanks
  5. Ok, thanks guys! I thought I was losing my mind there for a minute. I did find the bitching Betty post though.
  6. Hi all, I’mmmmmmmmm back, lol newest issue, I’ve searched but can’t find the answer to! I can hear about 1/2 of the audible warnings but not the other half for some odd reason. An example is doing dark and dirty startup and doing the checklist preflight checks. When I select the fire detect bleed air, I get the visible indicators but not the audible ones. When I check the signal light lamp test I get both. Any help would be greatly appreciated. flying in VR too. thanks again, as usual!
  7. Ok, put in a ticket and we figured it was the one about avionics binding issue. I also remember selecting simulator, I’ll go and deselect that to see how it goes. I did go in and delete the files in the joystick folder on ALL a-10c folders. When I went back and manually added them it seemed to work. We shall see, I had to leave the computer to talk to my son in basic training with the AirForce. More important than a sim he is!
  8. Couldn’t figure out how to upload screen shots, sorry. Onto much bigger issues right now with DCS. I can’t get any key bindings to work anymore. I completely started over from scratch inputting them, they work perfectly in the control panel. When I go back into the sim, nothing works! Using both beta and stable versions and A-10CII.
  9. Yes, I’ve done that and I can only get UHF to work for me. I’ll see about uploading screen shots this afternoon.
  10. Hello all, Thanks first off for all the help with my previous issues, my problem, just like I assume this will be as well. Soooooo, when I use the C II with any of the downloaded missions I can’t for the life of me get the VHF radio to work at all, either AM or FM. The only way I can communicate is with UHF radio. I have the radio stack on and set as normal, with the VHF in the up position, just like with the rest. I can’t for the life of me figure out why I can’t get VHF to work. Also, what setting do I need to activate to be allowed to see the bad guys in red? Thanks again!
  11. I have it all figured out now. I had the entire DCS folder in a parent folder which I shouldn't have! All good now.
  12. Ahhhh, I have that one as well.
  13. Yes, I have those folders; however, when I bring up the kneeboard none of that is there!
  14. Not at all. Not seeing any info, I’ll be playing later on when I get home for sure.
×
×
  • Create New...