Jump to content

i_am_lugnuts

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About i_am_lugnuts

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday October 7

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS World
  • Location
    Florida, US
  • Interests
    Diving
  • Occupation
    Retired
  1. You're the man! The deletion of the extra folders did the trick. Just loaded it up to check but didn't play. Like many of the other users you mention, I have never used the Prepare mission option. I write em, save em and play em. I take it you are suggesting the extra step of checking to be sure there are no extra folders in the missions before I play them or put them up on my server? I checked other missions but didn't find any with extra folders. I believe the reason I had so much trouble with Syria is that one mission was the basis for several that I wrote. Saved with changes and und
  2. Track is attached. I also included the log for the session where the track was made and the mission file used. Of note, just before making this this post I generated a fast mission on Syria. The DTS upload was successful in this instance. CMS programs were not. I included the mission because it seems like something in the missions files I've made might have become corrupted. DTS Upload And CMS Failure.trk dcs.log Syria GA Alpha v.3.0 BU.miz
  3. I posted the following in another thread but thought I should put it here. I'm going to need some help figuring this out. Jumped in the A-10C II today on a MP mission I made for Syria. The DTS Upload failed. It was a cold start. Next I tried the same mission but offline in SP mode. Same thing. Tried a different Syria mission. Same result. Then I tried missions on other maps. Loaded perfectly. All failures came in Syria in both MP and SP in missions I made. Curious... Edit: I just went back to the ME and gave my client A-10C IIs full loadouts and hot st
  4. Jumped in the A-10C II today on a MP mission I made for Syria. The DTS Upload failed. It was a cold start. Next I tried the same mission but offline in SP mode. Same thing. Tried a different Syria mission. Same result. Then I tried missions on other maps. Loaded perfectly. All failures came in Syria in both MP and SP in missions I made. Curious... Edit: I just went back to the ME and gave my client A-10C IIs full loadouts and hot starts from the ramp. The planes had their hot starts and full weapons loadouts when the mission started. A check of the DSMS page show
  5. Yep, I will if the reinstall doesn't work. Thx for your attention and help.
  6. Well, it just happened on a very large mission in the PG. Is it likely someone from ED will pop in here and lend a hand or should I submit a ticket for help? May have to wipe it out and uninstall and download it again. There's something in there that shouldn't be.
  7. I will. Just not today. Had enough frustration for one day. lol Time to fly.
  8. Well, I'm out of ideas. Same failures in stable. I didn't copy and paste at all. Syria just doesn't like my computer. I've been doing a lot of editing on PG and NV with no issues. I guess I just can't use Syria.
  9. I'm trying the lengthy repair and cleanup this time... And if I don't get it working I'll try a new mission on stable. I tried it before but I was attempting to load a broken file and didn't realize it. I'll start from scratch again. Hopefully whatever error I have in OB isn't in stable as well. I also have both versions of DCS loaded on the computer I use as my server. Could try that too. Not the best machine for editing tho. Edit.. Didn't work. Starting from scratch on stable. I think the "map already has user object" issue must be referring to units I'm placing on t
  10. Maybe I should just try using the ME on the stable version?
  11. I was cutting and pasting units in the ME. Could it have something to do with that? It's referring to maps and objects. Don't know much about that. And no, nothing external.
  12. ummmm... nope. Just crashed again. Same details. dcs.log
  13. Ok thanks... The VPC mod has been deleted. Do I need to physically delete the others if they're disabled? I have created the new MissionEditor folder and have begun editing. No problem doing that yet but I was hours into it last time before it happened. But I think it's still not right. I was able to save a new scenario I was working on in Syria. I've only added a few groups and routes so far. While the ME did save my work it did not save it as a .MIZ file. There's no extension at all. They're just described as File and 0File. Photo attached. Those files will load in the ME. I ha
  14. Great. I'll try that. I thought I had removed all the mods. Are you referring to aircraft mods or all mods? Might still have the A-4. Had some others but don't remember what or where they are. Will give it a look as well as creating the new MissionEditor file. Thanks...
  15. I was editing a mission on the Syria Map and save my work fairly often. Just in case. Every 10 or 15 minutes. As my mission grew larger and more complicated the issue started. I had no problem editing. Upon saving, or attempting to save my work, the ME crashes with a Constant Table Overflow message and DCS locks up. I had to quit through the task manager. Upon a reboot DCS starts and the ME starts up. But it will not allow me to open ANY missions. If I create one and then save it I can then load other missions. But the mission in question just crashes the ME again immediately. I'll a
×
×
  • Create New...