Jump to content

ZoneySD

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About ZoneySD

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday August 25

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS
  • Location
    San Diego, CA
  • Interests
    Private Pilot
  • Occupation
    Director
  1. Thanks RedeyeStorm. I'm going through the key inputs again. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. VAICOM Pro Not Working Folks, Still having this issue. I've gone through all of the steps multiple times and it is still not working. Would really appreciate some help with this. I've run out of ideas...
  3. It seems to not work at all for me. I hit PTT and say Chief, pause, and then give my command but it doesn't process and perform. After the first one, I never get the second beep. Although, my own commands outside of VAICOM work just fine consistently. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. This is happening the same way for me... Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. I using the F/A-18 module. I've tried both the Instant Missions and ones Ive created in ME. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. VAICOM Pro Not Working w/DCS Folks, I'm having issues where VAICOM isn't working with DCS. I've gone through the steps that I normally go through after an upgrade (I actually made a checklist!) but no joy. It seems that VA is recognizing my commands like "Chief, remove the wheel chocks) but nothing happens within DCS (no communication, etc). Same thing for my commands with Flight, AAR, etc. It seems like it isn't communicating with DCS. It does work with my local commands but not VAICOM. I'm on OpenBeta, I have the path set, OB selected, and Easy Comm. VA sees me in the F/A-18 module as wel
  7. Mine was a Case I. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. I'm having the same issue. BRC 262... FLOLS doesn't appear in the groove.
  9. Don, I went back to Windows Speech and retrained it specifically for "Salute" and it works every time now. I was also seeing it come up as "select."
  10. I went back into Windows Speech Recognition and retrained "Salute" -- works perfectly. Also, my Inbound calls seem to work consistently now. All good! Thanks. Love VAICOM Pro by the way! Can't imagine flying without it! Thanks for a great app!
  11. Same for me. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. I can't get the Salute command to work with the F/A-18. Still have a couple more things to try but no joy so far. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. When I'm inbound to the carrier (SC), and I call in "Inbound to Carrier" or "Inbound" I'm instructed to "Go to alternate." If I use the menu threads, it works fine. Am I doing something incorrect? Also, can't get "Salute" to work. I appreciate the help.
  14. Wow, ok, feeling a little like an idiot at the moment! All the above except..."Show Model" Clicked on it and works like a champ. Sorry to waste your time! I do appreciate the help though. Thanks Nineline. :doh:
  15. Nineline, I think he might be seeing the same issue I am (saw him in another thread). In the Mission Editor when I place a Supercarrier (TR), all I see is the icon. I don't see the actual carrier and I can't place static objects on the deck as I can't see the deck. I'm on the latest openbeta and I have the module. I can fly off of it via the regular Mission menu. I appreciate any help you can give. Thanks.
×
×
  • Create New...