Jump to content

Doc Blues

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Doc Blues

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday January 16

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS World
  • Location
    Virginia Beach VA USA
  • Interests
    Astrophotography
  • Occupation
    Medical QA
  1. OK, I'm missing something. I got both panels for my son for Christmas, and was setting everything up for him, and ran across a couple of issues. First, on the options page, controls, I do not see ALQ-126 ECM Mode Switch. It goes from Aircraft Rudder Right to ALR 67. He has the most recent update of the beta version. Thie other thing I was not able to figure out was how to bind the PNL Light dial. Any input would be appriciated. Thanks, Mike
  2. F I X E D ! ! ! ! Resetting the keywords did the trick. Thanks hornblower, and sthompson. Mike
  3. And here is the log file: VAICOM PRO logfile Plugin version 2.5.23.1 (release) License: PRO Executing automatic lua code installation. DCS World version 2.5 not found. Using custom install path for 2.5 OpenBeta Install path = C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta Saved Games folder = C:\Users\Mike\Saved Games\DCS.openbeta Unchanged: Export.lua Reset: VAICOMPRO.export.lua Reset: RadioCommandDialogsPanel.lua Reset: speech.lua Reset: common.lua Reset: TabSheetBar.lua Reset: gameMessages.lua 6/7 DCS-side files were updated. DCS World version STEAM not found. Checki
  4. I have uploaded screen shots of the Vaicom screens, and Voice Attack screens, hoping this will help
  5. After watching another video, I went to check something. When I look at the Edit page on Vaicom, it shows 0 keywords. When I open the profile In Voice Attack, it shows 526 commands. It appears to me that Vaicom is not seeing its own profile, and command list.
  6. Mostly I have been using a mission I designed, using Supercarrier (TR), but have also tried the pre installed mission, Supercarrier, Persian Gulf, Case I recovery. Same problem in both cases.
  7. Correct, the F/A 18 radio in game. As for the Vaicom screen, it does show the frequency I'm transmittig on, and it is the carriers,127.5
  8. Well, whatever it's doing, I get no reply from the carrier. Now, I remember haveing issues on the old computer, where I was transmittilng to the closest ship, which was not the carrier. As I remember, the fix was to turn off Easy Coms in DCS. For this issue, I've tried easy coms off and on...makes no difference. One other thing I remember is that when transmitting, the radio would show the frequency I was transmitting on, which is how I figured out I was trasmitting to the wrong ships as the frequency did not match that of the carrier. Now the radio does nothing, remains dark. If I pu
  9. This post moved as requested from VAICOM PRO plugin for VoiceAttack Issue still not resolved. These are the entries from the above fourm: 11-15-2020, 04:50 PM I've completed a new computer build, and have installed and set up Voice Attack and Vaicom Pro. From the first attempt to use, I'm having an issue after saying a command. For example, for carrier landing, I say "Inbound" and VA says "Recognize Inbound" but then it says "(awaiting additional input). I had these programs insatlled on the old computer, and it worked like a champ, never received that notation before. I have trie
  10. Sorry its been a couple of days since I last responded, had minor surgery. Getting back to the first question, I do have the chatter, AIRIO, Realistic ATC. For the above, yes, the log does say its a match, no action required.
  11. No addons that I'm aware of, only installed Voice Attack, then Vaicom Pro.
  12. I've completed a new computer build, and have installed and set up Voice Attack and Vaicom Pro. From the first attempt to use, I'm having an issue after saying a command. For example, for carrier landing, I say "Inbound" and VA says "Recognize Inbound" but then it says "(awaiting additional input). I had these programs insatlled on the old computer, and it worked like a champ, never received that notation before. I have tried deleting the Export..lua from the saved games folder, which I read somewhere, but this did not fix the issue. I reviewed the settings on Vaicom and VA, everything appe
  13. I tried ticking the force callsign box, but still the same problem...awaiting additional input. I'm doing carrier landings, and the radio is set to their frequency. However, after the Inbound call, I get awaiting additional input. Before, on my old computer, I simply said "Inbound" and the carrier responded. One at 3 mile, I called "overhead" and again got the responce with "your signal is Charley". Once on final, called "Hornet ball", received roger ball, along with instructions from Paddles. There has to be something simple I overlooked, and screwed up during program instal, I just
  14. Yes, did the finish process at setup, and just did it again, no change. I say "inbound", VA posts "recognized Inbound", "received Inbound", "awaiting additional input".
×
×
  • Create New...