Jump to content

Devastator

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Devastator

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Is this mod not working multicrew in dedicated server games? I am getting permision to get into the jet now and after I get in, nothing is synchronized. Cockpit, engine, electrical systems simply nothing matching to the state which pilot is setting. I do not even hear the engine sound although plane is moving Anybody tried this in dedicated and faced no issues? p.s. pilot owns the control in the mission.
  2. nobody faces the issue with "pending request to XXXX" is not showing up by the player XXXX? My budy gets no notification to give me permision to jump into his jet as instructor... btw, do I need to install the mod also to the dedicated server??
  3. Devastator

    T-45

    sorry.. I am totally new to mod stuff and was always sticking to paid modules I Just tried the T45 yesterday and really liked it so was checking how to use it with properly with vaicom
  4. still no permision window is showing by the pilot. Request is pending and I (as instructor) after clicking the cancel and moving to brief screen, I can jump into the jet. In such case though, nothing in the airplane is sycnronized, i.e. cockpit stays open by me although from external view I see that it is closed. Engine is not starting although pilot started it...
  5. I need a small help, I set the airplane's responsible as Pilot and in select role screen when someone clicks to instructor it says request is sent but I do not see any request while I am inside the cockpit.. What am I doing wrong?
  6. Devastator

    T-45

    Hi Guys, how to make vaicom to work with T-45 mod? Somehow I am not able to map the radios of this airplane. If anybody managed to do it, I would be glad to get some help
  7. ok I installed ovgme and I think it should do the job you mean to disable this one?
  8. maybe a stupid question but how to disable the mods? Do I need to delete them under mods folder or is there a better way?
  9. do you guys need any other screenshots from settings? If so, I can gladly do it as this problem kills the game play
  10. it is Norm at the moment and still issue persists
  11. here you go http://prntscr.com/12ymgfg
  12. I cant see a Diag button in Vaicom Pro Config tab
  13. Here you go local vaicomlfs = require('lfs'); dofile(vaicomlfs.writedir()..[[Scripts\VAICOMPRO\VAICOMPRO.export.lua]]) local Tacviewlfs=require('lfs');dofile(Tacviewlfs.writedir()..'Scripts/TacviewGameExport.lua') pcall(function() local dcsSr=require('lfs');dofile(dcsSr.writedir()..[[Mods\Services\DCS-SRS\Scripts\DCS-SimpleRadioStandalone.lua]]); end,nil); Just one thing, this script is under the DCS folder (users, saved games) and not under DCS.openbeta (there is no scripts folder here)
  14. I will offer a beer who solves my misery... I cannot use this software with F16!! Drives me crazy
  15. I am having the issue non stop. Sometimes miracolusly it transmits on the correct channel but 99% of the time tx2 goes to my comm1 in hornet and I really hate it!
×
×
  • Create New...