Jump to content

Space Cadet

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Space Cadet

  1. Just sharing my results in the hope it may help identify the issue. I have this same problem and have spent considerable time playing with this using a refuelling tanker with TACAN as the target, so it’s a known heading, altitude, distance and then closing from 30NM till at the tanker. I have found that if you don’t use half action at all but instead just wildly guess when your HCU cursor should be over the target on the DDD and go straight to full action, if you have guessed well it will lock the target every time. No need to change radar elevation or settings from when the target first appeared on the DDD. This is easily done when it’s a tanker flying straight and lever, not so easy when it’s a Mig but have found this method of guessing far more successful with Mig’s, etc than trying to use half action. Hope this is of some value, have an outstanding day all.
  2. Thank you gentlemen, hit the nail on the head. Such an obvious thing but just couldn’t see the wood for the trees. I think I’m on my way now thanks to all your wonderful help. Have a wonderful day.
  3. Hi all, some wonderfully technical information here in this post although, practically all of it is over my head, however it is clearly obvious that you fine people are just the radar boffins to ask my simple newbie question too...! Ok, so hear is my simple question, I’ve been trying to get an aircraft blip on my RIO radar for the last 5 days with not a single occurrence of anything at all... Nothing, nil, zero... I’ve been through the manual, watched some wonderful videos (obviously including this one), tried different aircraft from different speeds, heights, angles and distances. Different multiplayer servers... Absolutely everything I can think of but still no blips... (the kind gentleman who pilots for me is very patient thankfully). I’ve been through the training missions where everything works perfectly and have no issues finding the blips in all the different modes, hooking them, IFF, all no problems... Get into the back of a hot start Multiplayer F-14 and Nothing...! There must be a button, switch, setting or something I’m missing that’s not shown in the training missions or videos that everyone knows about besides me... I would really appreciate if someone could give me a leg up on this as I’m absolutely stumped. I’m sure I’ll be away and running if I could get it to work just once... Thank you all in advance and have a wonderful day.
  4. Webgui "add mission button" not working Hi Wrench, FYI you are not alone, I have the same issue. I’v been getting around it by directly editing the serversettings.lua file. Have a great day mate.
  5. Hi Hijack, when you say it "locally works fine" are you able to load new missions from your hard drive into your server using the little "+" add button. Because mine all looks like it’s fine locally but can’t add new missions. I have to edit the .lua file to add new missions. I just get a blank file folder pop up but no way to see or add files. I’m just asking to see if I’m the only one. Have an outstanding day mate...:thumbup:
  6. Sorry, looks like I spoke too soon. The "Webgui is currently on maintenance", is no longer there when accessing directly but can not use the add mission files "+ button". Just comes up with a blank file manager with no method to add files. Also when accessing from another pc on the same network I still get the "Webgui is currently on maintenance" error. They must be working on it because now we have different problems. Fingers crossed, won’t be long now...! F.Y.I. I’ve personally found with this new server fault that the easiest way for me to load or change missions on the server is to edit the mission file name in the serversettings.lua file, then reboot the server. As I can do this remotely quite easily. Ava Good’n...
  7. Hi Maestro, I can also get it to load normaly after a client is connected but I find the little "+ button" only loads a blank file management page with no ability to add any missions. See comment above on my current work around. Ava Good’n Mate...
  8. Hey Bartek, sorry, no answers yet but FYI I’ve personally found with this new server fault that the easiest way for me to load or change missions on the server is to edit the mission file name in the serversettings.lua file, then reboot the server. As I can do this remotely quite easily. Just a thought mate, Ava Good’n...
  9. Sorry, looks like I spoke too soon. The "Webgui is currently on maintenance", is no longer there when accessing directly but can not use the add mission files "+ button". Just comes up with a blank file manager with no method to add files. Also when accessing from another pc on the same network I still get the "Webgui is currently on maintenance" error. They must be working on it because now we have different problems. Fingers crossed, won’t be long now...!
  10. WebGUI appears to be working after installing latest hot fix... Thank you ED.
  11. WebGUI appears to be working after installing latest hot fix... Thank you ED.
  12. I got all excited when I read your comment Shindawg but alas didn’t fix it for me. Tried Firefox as well but same issue. Thanks for your thoughts anyway. Have a great day..
  13. Thanks BackStab, unfortunately your fix isn't working for me but very thankful for a response. Although I've had this issue now for 5 days, up until this morning I could run the index.html file locally and get on our server to make changes but now I no longer even have local access. Thus to change the mission I have to create a new local server within DCS. Hopefully there will be a fix shortly.
  14. Web GUI Down Same error on our server as well.
  15. Realteus Thank you, I went to the Realteus forum and have opened a topic as suggested. Sadly it appears I'm not alone with Realteus issues. Hopefully I get a response through this avenue. Thanks again.
  16. Hi all, does anyone know if Realteus still exists or have they gone bankrupt. I never received my order and have sent well over a dozen emails but other than the automated response saying they received my email and or support ticket absolutely no human response. Tried sending from different email address in case my original emails were going to their spam folder but still no response. I certainly hope no one else has lost their money to this company but I sadly think I may not be the only victim.
×
×
  • Create New...