Jump to content

Zeros

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Zeros

  • Rank
    Junior Member

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS 2.5
  • Location
    Greece
  1. BIGNEWY Thank you sir......and.....excuse my previous outburst but coming out strong on a insignificant bug such as this was my only option at the moment. Again thank you for your time and hope the developer team adress this issue with the proper attention.
  2. #kengou yes i undestand the night operation of a FLIR but am confused when i watched all this tutorial videos on how the NAVFLIR operates on the HUD area and they did not have the problem that am having.The FLIR is a very good solution for spotting targets on a blending color enviroment.Probably Rasbam at some point updating the Harrier "fixed" the FLIR to operate only on night time.Thats to bad cause its a game breaker for me.Am using a 42" TV screen and position my self 5 feet away from it.Am not gonna stick my face on the screen just to spot target on daytime missions.I wiil put the harrie
  3. Hey there fellas here is the story.Am on training missions ....A2G specificly and want to use the HUD FLIR function during day time to spot my targets but it seem that there is something wrong with the HUD every time i switch the HUD switch from "DAY/AUTO " to "NIGHT".I followed the procedure written on the manual..which is the same as the one followed on any tutorial video i have watched but never incounterd a problem like the one am having.So every time i switch the HUD switch in NIGHT time mode the HUD info disappears....wash off....you can barely seen them.(see the photos below)So what
  4. As of April 19 and after DCS World open beta 2.5.6.47224 update the "bort number" problem is not fixed.(picture below) Not only that but also new problems have arrived.You can see on the picture above..and below that the new problem is that while the aircraft is inside the hangar the sunlight paasses through like there is no haggar surrounding walls. What up with that??
  5. I have made another picture maybe this will help better explain what i mean On the .lua file am using the "BORT_NUMBER_KIL_Switz" {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false}; {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true}; {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false}; {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false}; {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true}; {"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false}; {"F18
  6. BIGNEWY I'm not having trouble with any texture..and by the way am using the official F/A-18C template.The problem lies with the bort_number.....(thats how they are descriped inside the description.lua file)...bort_number are the dynamically changable ID number of an aircraft and they are 3d modeled.As in the pictures i uploaded....(take a closer look when your are checking the left side cause the sunlight glares on the tail surface and make difficult to distinguish the bort_number)On the left side the bort_number is located at the bottom and MIDDLE of the Vertical tail while on the right s
  7. i used the photolinked ability of the phorum but it seem not working..anyway here it is again via http link https://imgur.com/PDniia9 https://imgur.com/FVaWvMo You will see that the Bort numper on the right vertical stable finn is place in the middle while on the left vertical stable finn is placed all the way in front..almost to the front edge of the vertical stable finn.It like the 3d meshes that represent the bort numbers are misalignged. Thank you for your time. Cheers
  8. Hello there Am almost finishing a desert camo for my F/A-18 when i stabled on this issue. The Bort Numbers on the vertical tail finns are not aligned correctly. The bord number on the left side tail finn is alighed in the middle while the bort number on the right is located far front on the finn.Is this a bug or am i doing something wrong? I have also attached two external links from imgur.com with photos targeting the problem am describing..but it seems that those links are invisible on the thread presentation...they dont show up.
  9. Hey there fellas Am just another newbie who flyies the Harrier and joined the Havoc Dedicated server for the first time...and i must admit that i really enjoed the ride.Just one question...are the Mav's65E(IR) prohibited from this server...cause..for the life of me..i couldn't make them to "rifffle".Check all my procedures to deploy the weapon..and everything was set to the point.Does anyone else had the same problem?
  10. Thank you Ramsay.Your answer is very helpfull. Cheers
  11. Am running on the latest Beta version of DCS (DCS 2.5.5.34108) and i realised a weird function when am adding WPs manually.First of all i keep the rule of setting at least one WP in the ME.So when am in the game and i add a waypoint using the UFC panel i realized that every time i add a waypoint the coordinate setting is working on a zig-zag pattern.To explain what i mean....when i add my second WP (the first is allready set in the ME) the order of setting coordinates is North coords first and East coords second....but when i go to set a third WP i must set East coords first and North coords
  12. Good morning fellas Am aware that this is and old thread and hate to bump on it like so but i have a question regarding facetracknoir and since this is the only thread i found that is related to that software i thought putting my question here instead of opening a new thread.I thing it would be pitty to scatter all over this forum multiple threads regarding the same software...besides it would be much easier for other users of this software to look in one thread possible solutions instead of looking in multiple thread. I apologize if my thinking is wrong....any way..here goes not
  13. Ok...am a freaking idiot.....the solution was always right in front of me but didn't saw it..... not until Olddog pointed out to me. Thank you very much Olddog :thumbup: The misconception that i had was that i thought i had to select "reconnaissance" instead of "AFAC" in the task bar before placing the proper unit on the map. Now by selecting the proper task (in my case a AFAC task for the unit) i have all the actions commands in the right place.....needed to set up my mission senario. The idea behind the senario am building is so i can practice my ETA's between two task forces whe
  14. Hello again My dear friend SUNTAG The mission that you attached it is not quite what i want to do although i do appreciate the trouble you went through to help me out by building it.Probably my english are not fluent enough to make clear of what am asking for.Maybe a more practical presentation from my behalf would make it easier to understand what am asking.So..i have also attached a mission.miz file with what i want to do. In this mission i all ready set a reaper standing by on an airbase waiting for me to set it airborne throught my comm menu. Now.....here is my trouble...i wa
  15. Thank you very much SUNTAG I will tryed asap and let you know of the outcome. Cheers mate.
×
×
  • Create New...