Jump to content

spidierox

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About spidierox

  • Rank
    Junior Member

Personal Information

  • Location
    Belgium
  1. Ok, got it to work. Deleted existing FARP objects including UH1. Relocated FAPR to another suitable position. Added the required object: FARP, FARP support vheciles, FARP structures and then UH-1 and now it works. Although the FARP was referenced as "LONDON" by default, this is not the callsign I saw in the ATC menu. Anyone knows if this is correct ?
  2. Hi guys, The last couple of days I have been looking into how to make a functional FARP (Western) with the UH-1 in NTTR. I have gone through some videos, followed their instructions to the letter but no joy. Also read the manual and have put in the required units, but no joy. What do I get ? 1) I am able to go into the REARM menu and load and can select the weapons for that pylon. However, Ground Crew never replies with COPY. (I am in the UH1 on INTERCOM to talk with ground crew).Same for refueling So I went back to Nellis AFB. When you enter the co
  3. Hi, Would it be possible to enlighten us what is currently worked on, and maybe roadmap update of the F16. Because recent patches and weekend newsletter don't mention anything if I recall correclty. I understand that all the love goes to the A10 II and.....wait....that's a lie, I don't.
  4. I have noticed this too...seems to have started after last patch as before I did not see this. Although must say that I am having scattered clouds now, not sure if that impact the WPN's view in any way.
  5. Well, would love to see the EA-6 Intruder introduced to DCS as a high fidelity model, where AI can be modeled like JESTER with the F14 or another pilot. ECW should also be availlable then. Would perfectly match vietnam F4, F14, mig21 era as well as more modern theaters like middle east campaign (gulf wars) as it was still used there.
  6. Yep;, same thing for me. Anyway sorry for the late reaction (work) but I did attach the mission file as requested above SYRIA - QT.miz
  7. yepm I created the mission in ME with waypoints but when I run the mission I don't see them on the map. (F10)
  8. When I go into my slot for the F16 (Syria map), startup then go to the map F10, I do not get to see my waypoints on the map although all filters are on. However I cvan click on other aircraft and their waypoint do show up on the map. If anyone experienced this or has a link to a post, all info is welcome. (FYI:I do own combined arms)
  9. Did we had new info from ED about the OP's finding? If so, can we have some feedback pls? Is ED confirming this and/or doing the fix ? Tnx in advance for (any) information
  10. This is the mission where I have the issue with: see attachment (.miz file) WUPS_v0.8.1_Mission_190129.miz
  11. I tried saving the mission, even adding a new F16 but no difference...
  12. ok so I tried the .miz for stored alignment : OK - works Pos. SALT on DED , WP connected by line. I am guessing that you create this map after update right ?
  13. I had the drifting as well... SALT on DED is negative for kobuleti position 44. Waypoints are not connected by a line Alignment doesn't work = no distance read out at from my first WP in HUD (WP is 40 nm out) WHen I fly I then have a drift. This was a mission created a while ago like a week or 3 ago and is on our MP server. Also downloaded itand same behaviour in SP.< Whan I create a new map and use same position in kobuleti, SALT on DED says something like 150 ft (ie. positive alt instead of neg. one) and algiment goes OK with lines between wp. Could it be that a update broke the
×
×
  • Create New...