Jump to content

GIJoe

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About GIJoe

  • Rank
    Junior Member
  1. GIJoe

    RIFT S for Sale

    Used Rift S for sale. In very good condition with brand new headband. Asking $450.00 plus shipping. Prefer PayPal but willing to look at other electronic options for payment. If this doesn't sell here fairly quickly, will probably list it on FleaBay. Thanks for looking!! UPDATE: Sold on eBay in 30 minutes.
  2. I had the same issue on my Rift S the last time I fired it up (about a month ago, since I am in the middle of a move). Regular stutters approximately 20-30 secs apart. All drivers and Oculus software up to date. I tried the beta branch of Oculus as well with no change. Slowly getting my PC back up and running, so I will provide updates if I have any. Also, my Index is supposed to arrive today, so here is hoping for a better experience there.
  3. Which GPU driver are you currently on? I am experiencing a similar issue that raised its head last Fall and is back. My initial fix involved switching USB 3.0 ports as discussed in this thread https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=246832. The 1 to 2 sec stutters are back and switching ports does not correct the problem this time. I am working up a detailed trouble ticket and will post my trouble shooting steps and computer specs up to a separate thread to see if anyone else is seeing this issue.
  4. Got it! Will look at my room lighting and such. Appreciate the feedback.
  5. I have been testing Quest and the Link option over the holidays. I already own a Rift S, so that was my comparison headset. Everything appears to run well, although I still feel the Rift has the edge in clarity. Probably just my subjective opinion. One issue I noticed and wondered if others had similar findings. With Quest in DCS, my head position seems to “swim” around in the cockpit as I get close to the canopy. Almost as if the guardian feature is having some effect. The visual is that the cockpit appears to move away from you as you near the canopy on any side. Hopefully I am expl
  6. Ahhhh... yep, VA/VP is running. Will test today without it running and report back. Edit: Confirmed! With VA/VP not running, menu shows at the top as before and not truncated. With VA/VP on, truncated menu at the bottom. Thanks for the heads up!
  7. For me, in VR the overall score at the bottom is cut off. Others have reported cut off text in menus as well. Happened in one of the last OB updates. Not sure VA is involved?!?
  8. My apologies to all. After further troubleshooting, I went back to the basics and started looking at mods I had running. Turns out my mod to fix the VR menu cut off was the culprit. It modifies the CommandDialogsPanel lua file and removing that mod resorted all functionality. Glad I got VAICOM back, but now I can't see the whole menu text in VR again. I primarily need it to see my scores in Bankler's CASE 1 tutorial. Oh well. Hopefully, ED will fix this issue or give us options to adjust the text size to less than 1. Thank you to everyone who tried to help me!
  9. It does not, which mirrors the symptom of the export.lua file issue mentioned in the video posted here. I tried those steps suggested and nothing has worked so far. Maybe I need to do a manual .lua install? Edit: I forgot to add I have restarted all applications numerous times, along with several reboots. No joy.
  10. I tried all the suggestions. Path is correct. VA running as admin. Target set correctly. How do I revert back to 1.7.7? I can't seem to find the previous version.
  11. Appreciate the response! Tried this and the set custom DCS path. No joy.
  12. Hollywood, After running VA/VAICOM for almost a year straight without issue, DCS appears to have stop responding to the VAICOM commands. The only thing I did in the last few days was update to VA 1.7.8. Troubleshooting in debug mode, I can see that VA is recognizing my commands and the plugin appears to be sending the command set to DCS, but nothing happens. What is weird is that for commands that I have added to the profile such as "aircraft view", VA sends the command and DCS reacts as it has always done. Could my plugin keywords be corrupted? That doesn't make sense to me because in d
  13. Are bandits alerted (RWRish) to being tracked via TWS mode?
  14. Hollywood was trying to point you to some posts in this very thread that can help you with this problem by suggesting you read from #805 forward. I cherry-picked a couple here that will get you started on creating symbolic links to your current DCS install location: https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3577151&postcount=807 https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3581852&postcount=821
  15. I am using the latest version of VAICOM Pro and the carrier responds to me just fine in this mission. I do use the extra step of "Stennis, Select" before initiating comms. Try that. If still no joy, I would try posting your issue in the VAICOM thread and see if Hollywood has any suggestions.
×
×
  • Create New...