Jump to content

SilentWarrior

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

About SilentWarrior

  • Rank
    Junior Member

Personal Information

  • Flight Simulators
    I got all the modules :P
  • Location
    Lisbon
  • Interests
    Flight Sims and Programming
  • Occupation
    Programmer
  1. I know you mean well, but thats actually its not true. I have a top-end system and gain a lot from using this, namely clarity. I cant see shit without this mod.
  2. At current stage, the mods pass IC?
  3. Doesnt work for me :/ Maybe I am doing something wrong. Would you share your files?
  4. Lately the query repository isnt working. Just says "connection error: connection refused or timed out" Edit: in fact the downloads via the site dont work either
  5. Is it me doing something wrong or is the Chatter plugin pretty limited? I hear the exact same sentences over and over again, theres maybe 30 or so seconds of different chatter. The WWII for example is just random junk. The Hornet one is only "call the ball" calls, regardless of what i am doing
  6. Is there a way to use exact wording on menus instead of some random text? Yesterday I tried to contact a tanker for a solid 15 minutes with "intent to refuel" when thats not even the recognized message. Or a way for it to read back the available options for that menu
  7. With the latest patch, this no longer passes IC
  8. Remove this files from the mod before applying it to the game and it passes IC:
  9. Is that a Korean "Crossover" 27' monitor? Same as me!
  10. Hi, I was playing all day, then an hour ago when I spawn in on any aircraft the head position is on top of the seat. When I press play on single player the position shows correctly before i press FLY, and as soon as i press FLY, it will snap to on top of the seat, unusable. In attachment is an example picture. What could it be?
  11. Just more excuses. This wasnt tested or approved prior to release... at least I hope it wasnt. If it was and it was let through ... well thats even worse. This is not a simple "works on my machine, not on end user with X specifics" type bug, this is a major **** up. And a simple one to fix - code wise, merge prioritization should have end user settings merged last so they properly override base defaults - and easy to find if anyone bothered to test the release for more than 5 minutes. One of the biggest rules in software development : dont **** with end user settings without being sup
×
×
  • Create New...