Jump to content

Luse

Members
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About Luse

  • Birthday 06/27/1992

Personal Information

  • Flight Simulators
    X-Plane 11
    DCS:W
    IL2 BoX
  • Location
    Down the street from the 173RD FS
  • Interests
    Aviation, Formula 1, C#
  • Occupation
    Software Developer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Scotch, I've looked at both lines and have previously removed "scriptmod" from the paths file. That's not the issue. The error isn't within the paths file - the error is within either of the following two files, UTIL_Functions.lua - Doesnt have a specific line specified but BAT_FirstMission.lua:43 is the following line: dofile("../../../ScriptsMod."..versionPackageICM.."/UTIL_Functions.lua") I've tried replacing /ScriptsMod." with the 20.xx.xx.xx as my current package is, but that doesn't seem to fix the problem either. Messed around and found a few things out of place within UTIL_Functions and the BAT first mission file. Successfully generated and ran through first missions, however, I get the following error when ending a mission:
  2. I've done two reinstalls of the P-51 Normandy campaign - I receive the following error upon running firtmission.bat H:\Eagle Dynamics\DCS World\bin\luae.exe: cannot open ../../../ScriptsMod."20.38.01/UTIL_Functions.lua: Invalid argument stack traceback: [C]: in function 'dofile' ..\..\..\ScriptsMod.20.38.01\BAT_FirstMission.lua:43: in main chunk [C]: ?
  3. Will be grabbing log files tonight - Whenever I pickle a MK84 I also get an immediate CTD regardless of map. Vanilla install.
  4. Thank you for this, Yoda! Can I ask where you are putting the distance parameters? I'd really like longer carrier legs for my missions.
  5. This will not work with SFM / Non Full-Fidelity aircraft. Helicopters can already take advantage and anything that has a full flight model - The F-15 / 27/29/33 all do not have the code needed to use this.
  6. After flying an aerobatic flight with a group of friends tonight and wanting to grab some screenshots I decided to max out my setting in DCS and found out something peculiar. The track will play totally fine ( No jets breaking off randomly, etc ) as long as I don't mess with AA / AF. Changing either of these settings will make break the track %100 of the time. When taxiing I will run into the jet in front of me, graphics settings back to what they were when flying and it doesn't happen and the track even takes fast forwarding at 30X no problem. Is this a known issue or bug?
  7. All unedited. Felt like taking the Frogfoot for a nice Autumnal flight.
  8. No mods installed, just vanilla 2.0 Cleanup command has no joy as well.
  9. Quick mission loads the first 1/3rd of the way and then hangs. I'm not sure entirely how to read in the logs exactly where I'm killing the process at, it's around the 4+ minute mark. To recap, Updated, Repaired. New Saved Games, Repaired. Still having the same issue.
  10. Removed, no difference. Still won't load. As a side note, both times I've had to repair TWICE before getting the game to launch. Each time the first install doesn't do runtimes. The second repair does and both games will boot. BUT - 2.0.5 is still having the mission editor issue. EDIT: Not sure if it's related or even close to related.. But looking through WinDirStat I see that just Nevada is pushing 33.4 Gigs. IIRC It was previously around 20 correct?
  11. Hello! After updating to 2.0.5 I found out I was unable to load into the mission editor, Not a problem. Ran the repair using SKZillas repair function and rebooted. Same issue, I've waited 11 minutes and finally called it quits. System Specs are as follows; i5-4670k @ 3.4, 16Gb DDR3-1866, PNY GTX 1060 6GB ( W/ Most recent drivers ) Samsung 850 Evo 256 - DCS 1.5 and 2.0 are installed here. 600 Watt platinum plus rosewill PSU. Also,I noticed there was an "failed.ofsh" file inside my 2.0 Saved Games folder, Logs are attached. Logs.zip
×
×
  • Create New...