Jump to content

draken152

Members
  • Content Count

    219
  • Joined

  • Last visited

About draken152

  • Rank
    Member

Personal Information

  • Location
    Slovakia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. You have soldered the stepper motors to easy drivers???? If yes try to swap 0 and 65535 values in your arduino code AccelStepper stepper(AccelStepper::DRIVER, 4, 5); // define Vid29Stepper class that uses the AccelStepper instance defined in the line above // +-- arbitrary name // | +-- Address of stepper data (from control reference) // | | +-- name of AccelStepper instance // v v v v-- StepperConfig struct instance Vid29Stepper IAS(0x344e, stepper, stepperConfig2, [](unsigned int newValue) -> unsigned int { /* this fun
  2. During my pit trials I have found strange behavior of DCS BIOS. For some reason when I press in starter button and then pull starter nothing have happens even I see the correct animation movement in pit . When I will repeat same procedure with mouse click engine normally move/started.... this is the code from DCS bios DcsBios::Switch3Pos starterSwitch("STARTER_SWITCH", PIN_A, PIN_B); I have tried to switch the starter from control reference console but again nothing happens even I see correct animation, mouse click working normally. Here is video from test: This is making
  3. Thx to all for kindly support... News: pit is finish:) Maybe I will later add some details like seat belts or armour near seat but for now all important stuff is done. I was awaiting this moment more than 5 years:megalol: now I will just fly:pilotfly: I will post some videos later .... P.S. I am already thinking about next project maybe Mig-19 but now just holidays and flying....
  4. EZ42 ready for mounting, canopy opening also ready.....
  5. Hi Ian, For debuging of my pit till now I was using dcs bios v7.0, now I have switched to v10.x. My problem is in v7.0 was Fw 190D using description BIOS.protocol.beginModule("FW-190D9", 0x3400) and in v 10.0 module is 0x4000 so now whole my pit is not working. Also I was using fw190D9.lua with correction done by me, based on my findings I was trying to copy the changes to Fw-190D9.lua located in (using notepad++) \Users\Draken152\AppData\Roaming/DCS-BIOS/Plugins but it is not working. Still in Control Reference I dont see any changes and also pit isnt working... Please can
  6. This is example how I have solved the zeroing
  7. Nice to see you back man. Your work is base of our pit builders community ... :thumbup::thumbup::thumbup: I worked a lot with DCS-Bios I will try new version and let you know the feedback...
  8. After summer brake is time to continue :) Upper instrument panel is completed now, I am just running components reliability testing... Also UV lights are assembled...
  9. I do not want to start new thread so I am resurrecting this one. Anybody have succeed with this??? Can somebody share the code example please....:helpsmilie:
  10. Really nice :thumbup: , If you will need some help/support just ask
  11. Hi I never used 28BYJ-48 motors but in my pit I am using 3 types of different of steppers. My advice is go for 4 wires steppers and use easydriver, this combo is 100% working and easy to handle. Examplehere Also I think your steppers will be not fast enough for some gauges ... On which plane are you working???? You can also try ... Btw. I am living 40km from Hungarian border (from direction Komarno) :), if you need more help...
  12. No, at least I don't feel I need it :)...
×
×
  • Create New...