Jump to content

RZero

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About RZero

  • Rank
    Junior Member
  1. OK please bare with us the downloads have exceeded our bandwidth for our site, if any one can host this for Birdy please do :)
  2. Intresting fact after 9/11 when all planes were grounded over the U.S the world tempeture altered by 1c in the day and in the night in less than 24 hours.
  3. use Bable fish that can translate web pages for you :thumbup:
  4. look in the mod forum you will find all the info in there and glad you got it all sorted bud :D
  5. yup repatch and rerun, if your looking a fps tweak then use Birdys tree mod thats well tested
  6. Yes seems ok lomac 1st then FC then may be patch 1.12a then the addons, You dont need to install stutter fix as they are all included in the 1.12+ patches. As for addons ie cockpits etc make sure they are compatable with 1.1+ because they could be the problems using older addons. Add the seasons packs when you want, but as you install I would say install lomac 1.0 test to make sure it runs, then install FC then make sure it runs then install 1.12a then make it runs then add all the extras.
  7. looking even more like an inproper install of lomac and or FC, as for chkdsk you should say yes and restart your comp ;)
  8. >chkdsk /f make sure there is space after chkdsk
  9. Ok all i can tell from this is the game/patch hasnt been installed propley and searching on the net for the errors Ive found one on a german site that says the same. Also make sure your running Direct X 9.c they may be some conflict with your card but I cant find anything that there is a conflict, also do you have netframework 1.1+ installed the new Cats need it to run its config program so you can edit your settings, still think format and install is OTT may be using the command consol to do some basic system checks. go in to start menu then run then type in cmd. then at the promt type in
  10. http://hyperfighter.sk/index.php
  11. ok the log you get can you save it and email it me? If the omega drivers didnt fix it then there is some thing else I find it hard to be the 3d card becasue it fuctions ok with other games. You have tested your RAM so its norrowing down abit. There is some conflict some where but because you are not getting a log file for lomac tells me its some thing on the system. May be installing the MOBO drivers again. I know this may sound dumb but are you running Xp sp2? a lot the new drivers need sp2 to function corectly. A compleat format and install can be a bit OTT. But I am running out of idea
  12. Ok 800000003 is just an indecation that its a system error DbgBreakpoint(7c951230) this is a Debug breakpoint the 7c9 etc I dont know what this is, and the fact drwtsn32 doesnt give a log for ubi like the attachment does, the log it shows can you click on View? it should give you a compleat logfile of what it is and where the error is being casued. It could be driver related but not sure if its your card drivers or some thing else like sound drivers, to test to see if its your card drivers try using Omega drivers insted, see if this sorts the problem out. If not then we no its not your c
  13. OK my event viewer is in Admin tools found in control panel (I use Xp pro) Dr watson will give you a better look click on start menu then run and enter drwtsn32 and see what log files and errors it gives you in there.
×
×
  • Create New...