Jump to content

eric963

Members
  • Content Count

    200
  • Joined

  • Last visited

About eric963

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/05/1963

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS
  • Location
    Jacksonville, Florida
  • Interests
    War Board Games, DCS Flight Sim, WWII Computer Strategy Games
  1. Really love what you have here!!!!! Using the current DCS Open Beta Only thing I'm stuck on is spawning a squad of ground units. Using your default Gamemaster_Templates.lua file and using this from the instructions "Add squad behind group name to spawn a squad of four units" Using the command -s-t55-squad only spawns a single ground unit. Also tried -s-t55squad and -s-t55squad. please let me know what I'm missing please.
  2. Make sure your attack run is from the proper direction. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Just got this installed and for what I do its working just fine. Thanks!!!
  4. Yes I had them on but for some reason they were set to "Outer Ring 0nm" after clicking around a bit like you suggested I was able to located them and set them. Thanks!!
  5. Running version 1.1.1.4 and I am unable to display the RED or Blue bullseyes, Neutral works fine. Anyone else with this issue. Trying to determine if its just me/my setup. Thanks Eric
  6. Check your uncage key, I think it’s “c” Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Interactive Kneeboard - What phrase brings up the "REF" tab and whats contained in it?
  8. Sounds good thanks for taking a look into that. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. @Hollywood_315 Tried just using "Options", which brings up the regular menu (Not the F10 Other) and same result. Hear the confirmation beep but the menu item is not selected. Also works as it should in 2.5.21
  10. @Hollywood_315, Did everything you suggested and even reinstalled both Voice Attack and Viacom Pro (Latest versions of both). I only have the Realistic ATC extension. Tested in SP/MP/Client Hosted/Dedicated Server. Air start, ground start, all planes I currently own and get the same result. I use the "Mission Options" and the F10 Menu comes up with the proper beep. I say "Take 1" get the proper beep and then nothing. Now with everything the same I roll back to 2.5.21 it works fine. Let me know if there is anything else I can run for you.
  11. Will test again tonight with your suggestions. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Try 2.5.21 that's what I rolled back to.
  13. That’s it. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...